Ελένη - Ματέο: Στο σχολείο των παιδιών της!

21.10.2015
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος από την αρχή της σχέσης τους λειτουργούσαν ως οικογένεια. Παντού πήγαιναν με τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ ουκ ολίγες φορές έχουμε δει τον 46χρονο επιχειρηματία να συνοδεύει σε εκδηλώσεις τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Και σε ακόμα μία «οικογενειακή» υποχρέωση τσάκωσε ο φακός του ΟΚ και Hello το ζευγάρι. Μενεγάκη και Παντζόπουλος, πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στο ιδιωτικό σχολείο που φοιτούν τα τρία παιδιά της Ελένης. Ήταν, όπως διαβάζουμε, η μέρα ενημέρωσης των γονιών, και η παρουσιάστρια συνοδευόμενη από το σύντροφό της (τον λες και σύζυγο, αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν) πήγε για να ενημερωθεί για την πρόοδο των παιδιών της.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον επιχειρηματία στο σχολείο των παιδιών. Ουκ ολίγες φορές ο φακός τον έχει απαθανατίσει πότε να πηγαίνει να τα πάρει και πότε να αντικαθιστά την Ελένη σε κάποια εκδήλωση, όταν εκείνη δε μπορεί να είναι. Το ζευγάρι τη μέρα εκείνη ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο και συνομιλούσε με τους πάντες.

Η Ελένη ήταν ντυμένη στα λευκά, πραγματοποιώντας μια σικ εμφάνιση. Ο Ματέο, πάλι, ήταν χύμα ντυμένος, με χακί βερμούδα και t shirt. Και το μαλλί, κλασικά… κομοδινί! Και μπορεί στα πέριξ να ήταν και ο φακός, όμως, αυτό δεν πτόησε το ζεύγος και δη την Ελένη, που δεν έλεγε να αφήσει το χέρι του καλού της.