Λαμάρ Οντόμ: Γεμάτη συγκίνηση η ανακοίνωση των δυο παιδιών του

16.10.2015
Την ώρα που ο διάσημος πρώην άσσος του NBA παλεύει για τη ζωή του, οι δικοί του άνθρωποι δίνουν τον δικό τους αγώνα στο πλευρό του.

Μπορεί όσο καιρό ήταν παντρεμένοι με την Κλόε Καρντάσιαν (Khloe Kardashian) να πάσχιζαν να κάνουν παιδάκι -εις μάτην δυστυχώς- όμως για όσους δεν το γνώριζαν, ο Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) ήταν ήδη πατέρας.

Η κόρη του, Ντέστινι είναι σήμερα 17 ετών και οι γιος του, Λαμάρ Τζούνιορ στα 13. Στη φωτογραφία τα παιδιά με τον μπαμπα και τη μητριά τους, Κλόε.

Όπως είναι φυσικό, τα παιδιά βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους που παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή και εξέδωσαν επίσημα μια ανακοίνωση στο CNN σχετικά.

"Ευχαριστούμε για τις μαζικές προσευχές και την υποστήριξη που δείχνετε προς τον πατέρα μας. Είμαστε εδώ και συγγενείς και φίλους. Εκτιμούμε ιδιαίτερα που σέβεστε την ανάγκη μας για ιδιωτικό χρόνο αυτές τις στιγμές. Ζητάμε να μη σταματήσετε τις προσευχές".

Αυτή ήταν η ανακοίνωση των παιδιών τα οποία πήγαν στο Λας Βέγκας με τη μητέρα τους, Λίζα Μοράλες (τους βλέπετε όλους μαζί στη φωτογραφία επάνω, έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για τρίτη μέρα ο Λαμάρ Οντόμ σε κρίσιμη κατάσταση)

Για την ιστορία, ο Λαμάρ και η Λίζα ήταν μαζί 10 χρόνια πριν χωρίσουν το 2008 ενώ η σχέση τους δεν υπήρξε και η καλύτερη μετά, με την Μοράλες να απαιτεί όλο και περισσότερα χρήματα...

Όσο για την εξέλιξη στην υγεία του Λαμάρ; Τα νέα είναι αντιφατικά.

Η κατάστασή του Οντόμ παραμένει κρίσιμη ενώ οι γιατροί λέγεται ότι του έχουν δώσει 50/50 πιθανότητες να ζήσει. Ακόμη και τότε όμως δεν είναι σίγουροι πόση ζημιά έχουν αφήσει στον εγκέφαλο τα απανωτά εγκεφαλικά που λέγεται ότι υπέστη, οπότε τα πράγματα μόνο ευχάριστα δεν είναι.

Ωστόσο, χθεσινές πληροφορίες, ανεπιβεβαίωτες όμως, το υπογραμμίζουμε, αναφέρουν το ηθικό όλων ανέβηκε όταν η Κιμ τον ένιωσε να της σφίγγει το χέρι καποια στιγμή που το κρατούσε.

Αναμένουμε τα επίσημα και ευχόμαστε κι εμείς για το καλύτερο.