Τότσικας: Λεπτομέρειες για τα δίδυμα, τη γέννα και τη Ρέβη ως μανούλα

15.10.2015
Καλεσμένος στο Πρωινό με το Γιώργιο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ήταν ο Αποστόλης Τότσικας στην πρώτη ανοιχτή του συνέντευξη ως μπαμπάς πια.

Και επειδή η συνέντευξη συνέπεσε με τις πρώτες ημέρες με τα δίδυμα σπίτι, ο Τότσικας αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη γέννα, για το διάστημα που τα μωρά έμειναν στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών αλλά και στο διάστημα με τα μωρά σπίτι.

Ο Τότσικας αποκάλυψε λοιπόν πως στο άκουσμα της απόκτησης διδύμων, ο ίδιος και η Ρούλα Ρέβη τρελάθηκαν!

Στο διάστημα που πέρασαν στο νοσοκομείο, τόσο ο ηθοποιός όσο και η φωτογράφος πέρασαν όσο μεγαλύτερο διάστημα μαζί τους μπορούσαν ενώ τόνισε πως πλέον και τα δύο μωράκια έχουν ξεπεράσει το κρίσιμο νούμερο των 2.000 κιλών το καθένα.

Όσο για τη μαμά Ρέβη, φαίνεται πως έχει αναλάβει την μεγαλύτερη ευθύνη ενώ ο Τότσικας αποκάλυψε:

«Είναι λίγο κουρασμένη. Εγώ στην αρχή που πήραμε τα μωρά, έτρεχα να συγυρίσω το σπίτι. Η πρώτη και η δεύτερη επαφή με τα μωρά στο σπίτι είναι σοκαριστική αλλά μετά παίρνεις το κολάι. Έχουμε κάνει μαθήματα με μαίες αλλά το μπάνιο και την αλλαγή την κάνει η Ρούλα προς το παρόν. Εγώ ταΐζω»!

Ο ύπνος αλλά και η αϋπνία δεν φαίνεται να τρομάζει τον Απόστολο, ο οποίος τόνισε:

«Την αϋπνία την έχουμε στο τσεπάκι μας. Έχουμε πάντως πολύ καλά παιδάκια, πολύ ήρεμα. Κοιμόμαστε αλλά ξυπνάμε κι οι δύο. Είναι ένας λόγος για να μην κοιμάσαι γλυκά».

Όσο για τη γέννα, παρά την καισαρική, ο Τότσικας βρέθηκε μέσα στον τοκετό και τράβηξε και μερικές φωτογραφίες ενώ αποκάλυψε πως δεν έκοψε το λώρο. Ο ίδιος εξήγησε συγκινημένος πως ήταν οι πρώτες στιγμές:

«Συγκινηθήκαμε όταν έφεραν τη μικρή και τη φίλησε η Ρούλα και την είδα... έβγαλε σπίθες η γυναίκα... Αυτό που λένε ότι ο άντρας δεν πρέπει να είναι μέσα την ώρα του τοκετού γιατί δε βλέπει μετά τη γυναίκα του σεξουαλικά... μπούρδες»!

Πάντως, ονόματα για τα δίδυμα δεν έχουν ακόμα συζητηθεί αλλά ο Τότσικας δεν φοβάται για τη σχέση με τη Ρούλα:

«Δεν έχουμε αποφασίσει τα ονόματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε εκεί το μυαλό μας. Την αγαπάω ακόμα πιο πολύ, γιατί είναι και η μάνα των παιδιών μας. Δεν με ενδιαφέρει αν θα επικεντρωθεί στα παιδιά το διάστημα αυτό. Η σχέση με έναν άνθρωπο χτίζεται, παίρνει άλλους δρόμους. Για λίγο καιρό η προσοχή πάει στα παιδιά».