Λαμάρ Οντόμ: Το δωμάτιο του οίκου ανοχής & οι απαιτήσεις των Καρντάσιαν [photos]

15.10.2015
Ο διάσημος πρώην παίκτης του NBA δίνει ακόμη μάχη για τη ζωή του με τα νέα να μην καταφθάνουν ευχάριστα ενώ την ίδια στιγμή "τρέχουν" διάφορα παράξενα σε άλλους τομείς.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) βρέθηκε αναίσθητος μέσα στον οίκο ανοχής "Love Ranch" ο ιδιοκτήτης του δεν έχει σταματήσει να μιλάει στα media και ανάμεσα στα όσα λέει, αποκαλύπτει και ένα "θεματάκι" που είχε με την οικογένεια Καρντάσιαν.

Την ίδια στιγμή, εμείς μπήκαμε μέσα στη σουίτα όπου, όπως έγινε γνωστό στο μεταξύ, δύο πόρνες που εργάζονται στην εν λόγω επιχείρηση, βρήκαν τον 35χρονο Οντόμ σε πολύ κακή κατάσταση.

Αυτή είναι η σουίτα που φιλοξένησε τον Λαμάρ από το Σάββατο που μπήκε στον χώρο μέχρι την Τρίτη το βράδυ που βρέθηκε αναίσθητος, εξωτερικά και εσωτερικά.

Η ιστορία όμως περιπλέκεται καθώς η οικογένεια Καρντάσιαν Τζένερ "αναλαμβάνει δράση".

H Κρις Τζένερ και η Κιμ Καρντάσιαν συνόδεψαν την Κλόε απο την πρώτη στιγμή σε αυτή τη δοκιμασία και βρίσκονται από την αρχή στο Λας Βέγκας με τη στεναχώρια και την αγωνία να ξεχειλίζουν.

Δεν παύουν όμως να δημιουργούν και μερικά προβληματάκια...

Ο Ντένις Χοφ (Dennis Hof), ιδιοκτήτης του Love Ranch [επάνω] έχει προφανώς δει το ατυχές κατά τα άλλα περιστατικό ως την ευκαιρία της ζωής του να γίνει διάσημος. Ο ίδιος και η επιχείρησή του.

Ανέθεσε μάλιστα και στον στενό του συνεργάτη Ρίτσαρντ Χάντερ (Richard Hunter) [κάτω] να λειτουργεί ως εκπρόσωπος Τύπου του.

Δεν παράλειψε όμως, σε μια από τις συνεντεύξεις που παραχώρησε να ξεμπροστιάσει τις Καρντάσιαν (όπως τις αποκάλεσε χαρακτηριστικά) αποκαλύπτοντας ότι "τον πιέζουν να σταματήσει να μιλά για το συμβάν". Αμ δε που θα τους κάνει το χατίρι!!!!