Εντυπωσιαστήκαμε: Η απίστευτη ομοιότητα της Καγιά με τη μαμά της [photos}

15.10.2015
Η φράση "σαν δυο σταγόνες νερό" σίγουρα ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Βίκυς Καγιά με τη μητέρα της. Οι δύο γυναίκες είναι ολόιδιες και κάλλιστα θα μπορούσες να τις περάσεις για αδελφές. Και, όχι, δεν πρόκειται για υπερβολή. Μια ματιά στις φωτογραφίες από πρόσφατη βόλτα τους, θα σε πείσει.

Το πρώην μοντέλο, πριν λίγες μέρες ξέκλεψε χρόνο από το "βαρυ" επαγγελματικό της πρόγραμμα και απόλαυσε χαλαρές στιγμές με την κόρη της, Μπιάνκα και τη μητέρα της, Αλεξάνδρα.

Οι τρεις γενέες βρέθηκαν στη Γλυφάδα για βόλτα κι εκεί ήταν και ο φακός του περιοδικού ΟΚ. Κι εντυπωσιαστήκαμε τόσο με την απίστευτη ομοιότητα μαμάς και κόρης, όσο και με το στυλ της Αλεξάνδρας Καγιά.

Μητέρα και κόρη φορούσαν βερμούδες και αν δεν ήξερες, ίσα που θα αναρωτιόσουν αν το πρώην μοντέλο έχει μεγαλύτερη αδελφή.

Πάντως, όπως διαβάζουμε στο ΟΚ, η μητέρα της Καγιά τη βοηθάει πολύ στο μεγάλωμα της μικρής Μπιάνκα.

«Η μητέρα της τη βοηθάει πολύ, κρατάει τη Μπιάνκα όποτε χρειάζεται και μάλιστα χάρη στη βοήθειά της τον περασμένο μήνα η Βίκυ και ο Ηλίας είχαν την ευκαιρία να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές» ανέφερε πηγή στο περιοδικό.