Η Νικολούλη ζητάει προστασία - Για ποια υπόθεση την απειλούν;

12.10.2015
Δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει κάτι τέτοιο και ξέρει καλά πως να το χειριστεί. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αναγκάστηκε να καταφύγει η Αγγελική Νικολούλη, αφού δεχόταν απειλές για τη ζωή της.

Πριν λίγες ημέρες η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια κατάλαβε πως την παρακολουθούσε ένα ύποπτο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια του οποίου η πινακίδα όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν πλαστή.

Οι απειλές έχουν να κάνουν με την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Τον Μάριο Παπαγεωργίου, είχε απαγάγει άτομο από το οικογενεικό περιβάλλον του για να ζητήσει λύτρα, γνωρίζοντας την καλή οικονομική κατάσταση της οικογένειας, ο οποίος στο τέλος όπως αποδείχτηκε δολοφονήθηκε από τον απαγωγέα του.

Η Αγγελική Νικολούλη, είναι βασική μάρτυρας κατηγορίας και η παρουσία της στην δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης τον ερχόμενο Ιανουάριο, θα είναι καθοριστική.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και θα συνεχίσει τις προσπάθειες, ώστε να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί, παρά τον εκφοβισμό και τις απειλές που δέχεται.