Τζούλια Ρόμπερτς: Σπάνια δημόσια ερωτική εξομολόγηση προς τον σύζυγο

12.10.2015
Ύστερα από 13 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραμένει "τρελή και παλαβή" για τον αγαπημένο της, όπως φαίνεται από τις όχι και τόσο συνηθισμένες δημόσιες δηλώσεις της.

Σε φιλανθρωπικό event στο Λος Άντζελες εμφανίστηκε η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ντάνι Μόντερ (Dany Moder). Και παρόλο που δεν φωτογραφήθηκαν μαζί, η διάσημη ηθοποιός δεν δίστασε να καμαρώσει για τον καλό της, εκφράζοντας δημοσίως την "καψούρα" της.

Στην εκδήλωση αυτή, η 47χρονη σταρ εντυπωσίασε με το φόρεμα που φορούσε, αλλά ξάφνιασε με την απάντηση στην ερώτηση πώς το επέλεξε.

"Το σύνολο είναι του οίκου Bottega Veneta και ο σύζυγός μου το διάλεξε", αποκάλυψε η Τζούλια για να συμπληρώσει ο Ντάνι αμέσως μετά την επιβεβαίωση: "Το φοράει άψογα".

Αυτό είναι: Ο ένας κόβει ο άλλος ράβει.

Και βέβαια οι εξομολόγηση ήρθε λίγο αργότερα, σε επόμενη ερώτηση.

Στη συνέχεια, οι οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τη Ρόμπερτς αν έχει κάποια εμμονή και εκείνη απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη.

"Είναι εδώ μαζί μου!", απάντησε η σταρ, εννοώντας σαφώς τον σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της, τα 10 ετών δίδυμα Φινέα και Χέιζελ και τον 8χρονο Χένρι. (επάνω στη φωτογραφία όλοι μαζί)

Για την ιστορία, η Τζούλια γνώρισε τον Ντάνι, κάμεραμαν στο επάγγελμα, το 2000 στα γυρίσματα της ταινίας "Ο Μεξικάνος" όπου πρωταγωνιστούσε με τον Μπραντ Πιτ. Εκείνη την περίοδο, η εκείνη ήταν αρραβωνιαμένη με τον ηθοποιού Μπέντζαμιν Μπραντ (Benjamin Bratt) και εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Βέρα Στάινμπεργκ (Vera Steimberg). Οι χωρισμοί και των δύο έγιναν σε χρόνο μηδέν και το ζεύγος παντρεύτηκε δυο χρόνια αργότερα.