Νένα Χρονοπούλου: Η μεγάλη αποκάλυψη για εγκυμοσύνη [photos+vds]

12.10.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», ήταν η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου. Μετά από αρκετό καιρό απουσίας, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», ήταν η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου. Μετά από αρκετό καιρό απουσίας, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου...

Η ταλαντούχα ηθοποιός, με τις πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, μίλησε για την ίδια αλλά έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη που αφορούσε την παρουσιάστρια της εκπομπής.

Φεύγοντας και ενώ αποχαιρετούσε στο κλείσιμο της εκπομπής, η Νέα Χρονοπούλου, ευχήθηκε περαστικά στην Κατερίνα Καραβάτου που ήταν λίγο άρρωστη και την ρώτησε γιατί φοράει ριχτό φόρεμα, αφήνοντας υπαινιγμό για πιθανή εγκυμσύνη και συνέχισε λέγοντας, «…αλλά αν όλα πάνε καλά και είμαστε καλά... με έναν πόνο».

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου συνέχισαν χαμογελώντας σαν να μην είχε ακουστεί τίποτα. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή και παλαιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού: