Μπαλατσινού: Ο έρωτας της "ανθεί" και στην Αθήνα! [photos]

07.10.2015
Καλοκαίρι τέλος και η Τζένη Μπαλατσινού έχει επιστρέψει στην Αθήνα, όπου έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Εξάλλου, προετοιμάζεται για τη νέα της εκπομπή στο Mega, που πρόκειται σύντομα να βγει στον "αέρα".

Ωστόσο, το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα, δεν εμποδίζει την παρουσιάστρια να ζει και να απολαμβάνει τον έρωτα της με τον Ανδρέα Παππά. Το αντίθετο, μάλιστα. Το ζευγάρι περνάει μαζί τον ελέυθερο χρόνο του και απολαμβανει τις βόλτες του πλέον και στην Αθήνα. Γιατί βλέπεις, μέχρι σήμερα όσες κοινές τους φωτογραφίες είδαμε, ήταν παπαράτσι από νησιά.

Τώρα, ήρθε η ώρα να τους δούμε μαζί και στην Αθήνα. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU "τσάκωσε" την παρουσιάστρια μαζί με τον 38χρονο επιχειρηματία να απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους γεύμα σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου. Και, όπω διαβάζουμε, το γεύμα περιλάμβανε σαλάτα και λευκό κρέας, ενώ ήπιαν από ένα ποτήρι λευκό κρασί. Μιλάμε για.... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Το ζευγάρι, όπως διαβάζουμε, είναι μαζί τους τελευταίους δέκα μήνες. Ωστόσο, είχαν καταφέρει για πολύ καιρό να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους. Αυτή είδε το φως της δημοσιότητας, το καλοκαίρι, όταν ο φακός του You τους είχε εντοπίσει σε τρυφερές στιγμές σε απόμερη παραλία της Πάτμου.

Όσο για το νεαρό επιχειρηματία που "έκλεψε" την καρδιά της Μπαλατσινού, όπως σας έχουμε ενημερώει, προέρχεται από αστική οικογένεια, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καβάλα. Ο ίδιος σπούδασε στη Βοστόνη Οικονομικά και Marketing, ενώ τον τελευταίο χρόνο εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα όπου και δημιούργησε τη δική του κατασκευαστική εταιρεία, με συνεργασίες στη βόρεια Ελλάδα αλλά και στο Iσραήλ