Τόρι Σπέλινγκ: "Κοιμήθηκα με δύο συμπρωταγωνιστές μου στο Μπέβερλι" [vds]

02.10.2015
Πολύ... ζουμερές αποκαλύψεις έκανε η διάσημη ηθοποιός για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά βγάζοντας στη "σέντρα" όλους τους συμπρωταγωνιστές του.

Και εκεί που όλοι νομίζαμε ότι ο μόνος έρωτας της "Ντόνα Μάρτιν" Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) εντός και εκτός οθόνης ήταν ο "Ντέιβιντ" Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green), μαθαίνουμε -και μάλιστα από το δικό της στόμα- ότι υπήρξε ακόμη ένας έρωτας στο πλατό. Μυστικός!

Ο έρωτας της Σπέλινγκ με τον Γκριν, ο οποίος παρεμπιπτόντως μόλις διέλυσε τον γάμο του με την Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) ήταν γνωστός, τόσο στη σειρά όσο και στη ζωή. Να όμως που η Τόρι δεν είχε σχέσεις μόνο με εκείνον. Υπήρξε και άλλος συμπρωταγωνιστής της με τον οποίο για ένα φεγγάρι ήταν ζευγάρι.

Και την αποκάλυψη έκανε η ίδια στο πλαίσιο του τηλεπαιχνιδιού "Θάρρος ή αλήθεια".

Ποιος από τους τρεις υπόλοιπους της παρέας είναι ο τυχερός; Ο "Στιβ" Ίαν Ζίρινγκ, ο "Ντίλαν" Λιουκ Πέρι, ή ο "Μπράντον" Τζέισον Πρίσλεϊ;

Δες το βίντεο στη συνέχεια...

Όπως κατάλαβες απάντηση δεν πείραμε. Όμως αν κρίνουμε από την υπόσχεση της παρουσιάστριας, η αποκάλυψη του ονόματος είναι απλα θέμα χρόνου. Αναμένουμε λοιπόν.