Η Μπαλατσινού "σπάει" τη σιωπή της & μιλά για το σύντροφό της

30.09.2015
Το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο, είχαν κάνει οι παπαράτσι φωτογραφίες που έφεραν στο φως της δημοσιότητας το νέο έρωτα της Τζένης Μπαλατσινού. Η σχέση της με το νεαρότερο επιχιερηματία από τη βόρεια Ελλάδα έγινε σε χρόνο dt θέμα συζήτησης, ενώ νέες φωτογραφίες έβλεπαν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.

Κάποιες από αυτές αφορούσαν σε πολύ προσωπικές στιγμές του ζευγαριού, κάτι που ενόχλησε αφάνταστα τη Μπαλατσινού, η οποία δε θέλει να βλέπει της ζωή της να "κρέμεται" στα περίπτερα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια και μητέρα τριών παιδιών, παραδέχτηκε για πρώτη φορά τη σχέση της με τον γοητευτικό Ανδρέα Παππά, ενώ αποκάλυψε και τι την ενόχλησε πολύ.

«Με ενοχλεί να μπαίνουν στην προσωπική μου ζωή, όταν εγώ δεν θέλω να την δημοσιοποιήσω... Ήμουν με έναν άντρα είκοσι χρόνια παντρεμένη από εκεί και πέρα ότι κάνω θέλω να απασχολώ για τα επαγγελματικά μου και τίποτα περισσότερο... Δε καταλάβαμε ότι μας τραβούσαν φωτογραφίες... Το βάρος πέφτει σε εμένα να κρατήσω την προσωπική μου ζωή κρυφή...», δήλωσε με ειλικρίνεια στην κάμερα του Happy day.