Η Ελένη παντρεύτηκε στην Άνδρο! Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

26.09.2015
Και ναι μετά από πέντε χρόνια και την απόκτηση ενός παιδιού, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος παντρεύτηκαν! Βέβαια, ο πολυσυζητημένος και πιο αναμενόμενος γάμος της showbiz έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα!

Που εκείνες οι παλιές καλές εποχές, όπου το Λενιώ παντρεύτηκε τον Γιάννη Λάτσιο σε ζωντανή σύνδεση και με κάθε λεπτομέρεια στο φως της δημοσιότητας; Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και πατέρα του τέταρτου παιδιού της και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι για έξι ολόκληρους μήνες!

Αυτό τουλάχιστον, υποστηρίζει η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, Αποκαλυπτικά που έκανε πρεμιέρα με το μυστικό γάμο της Ελένης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Μενεγάκη ντύθηκε νυφούλα τον περασμένο Μάρτιο, λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο η κόρη της. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Άνδρο και συγκεκριμένα στη Μονή Παναχράντου, όπου το καλοκαίρι βάφτισαν την κόρη τους Μαρίνα.

Για την ακρίβεια, ο γάμος φαίνεται ότι έγινε την εβδομαδα που η Ελένη έλειψε από την εκπομπή, μέχρι να γεννήσει στις 29 Μαρτίου. Μάλιστα, όταν είχε πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο, αλλά και όταν επέστρεψε στην εκπομπή τον περασμένο Μάιο, η βέρα στο δεξί και το μονόπετρο - κοτρόνα έβγαζαν μάτι. Μάλιστα, το τελευταίο είχε σχολιάσει με πονηρό ύφος πριν λίγες μέρες και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy day. Επίσης, να συμπληρώσουμε εμείς ότι ο ηγούμενος της Μονής όταν είχε μιλήσει για τη βάφτιση της μικρής Μαρίνας, είχε αναφέρθει στο ζευγάρι, χαρακτηρίζοντας τους "ανδρόγυνο".