Άρτεμις Αστεριάδη: Η εκρηκτική ξανθιά κάνει botox και το επιδεικνύει! [photos]

27.09.2015
Η εκρηκτική καλλονή μάς ξάφνιασε δημοσίευοντας στα social media, φωτογραφίες τη στιγμή που ο γιατρός της τις κάνει ενέσεις μπότοξ προκειμένου να μειώσει τις ρυτίδες της.

Η εντυπωσιακή ξανθιά, Άρτεμις Αστεριάδη έγινε αναπάντεχα γρήγορα γνωστή στο ευρύ κοινό. Το πανέμορφο μοντέλο, ξεχώρισε αρχικά από την συμμετοχή της στο «Super deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο, ενώ στη συνέχεια πήρε μέρος στο τηλεπαιχνίδι «Μεγάλο παζάρι». Την Αρτέμιδα Αστεριάδη, την είδαμε επίσης στον «Πρωινό καφέ» με τη Βίκυ Καγιά και στο δημοφιλέστατο παιχνίδι, «Η εκδίκηση της ξανθιάς» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Αξέχαστη βέβαια θα μας μείνει η εμφάνισή της, σαν καλεσμένη αυτή τη φορά το 2013, στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, όπου είχε παραδεχτεί την τσιγγάνικη καταγωγή της και τον αποτυχημένο γάμο που έκανε στα 19.

Αυτή τη φορά η εκρηκτική καλλονή μας ξάφνιασε δημοσίευοντας στα social media, φωτογραφίες τη στιγμή που ο γιατρός της τις κάνει ενέσεις μπότοξ προκειμένου να μειώσει τις ρυτίδες της. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είναι χαρούμενη για αυτή της την απόφαση!

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του μοντέλου στο γιατρό αλλά και παλαιότερες: