Η τραγική γκάφα της Μις Ιταλία που τρολάρουν όλοι [photos+vds]

24.09.2015
H 18χρονη Άλις Σαμπατίνι θα μείνει στην ιστορία των καλλιστείων, όχι για τον τίτλο της Μις Ιταλίας, αλλά για την απάντηση που έδωσε ότι θα ήθελε να ζει κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

H 18χρονη Άλις Σαμπατίνι (Alice Sabatini) θα μείνει στην ιστορία των καλλιστείων, όχι για τον τίτλο της Μις Ιταλίας και το αγορίστικο κούρεμά της, αλλά για την απάντηση που έδωσε ότι θα ήθελε να ζει κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Όταν οι κριτές τη ρώτησαν σε ποια περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας θα ήθελε να ζει, εκείνη είπε με άνεση στον… Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ίδια αιτιολόγησε την άποψή της αυτή λέγοντας πως θα επιθυμούσε να δει με τα μάτια της όσα περιγράφουν τα βιβλία και θα ήθελε να ήταν ζωντανή το 1942, [μία χρονιά που χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, τόσο στον πόλεμο, όσο και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης]. Τότε που η Ιταλία βίωνε την πιο δύσκολη περίοδο στην ιστορία της: την δικτατορία του Μουσολίνι.

Η ίδια πήρε το στέμμα της ωραιότερης γυναίκας στην Ιταλία, αλλά έδωσε και μπόλικη τροφή στους χρήστες των social media για να την τρολάρουν.