Μπραντζελίνα: Στην τελική ευθεία η νέα υιοθεσία από τη Συρία

22.09.2015
Οι φήμες που θέλουν το διάσημο -και ήδη πολύτεκνο ζεύγος- να προσθέτει ακόμη ένα μέλος στην οικογένειά φαίνεται ότι επαληθεύονται από στιγμή σε στιγμή.

Ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση της νέας τους υιοθεσίας φέρονται να είναι ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), σύμφωνα με δημοσίευμα του RadarOnline, που αναφέρει ότι το διάσημο ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υιοθεσία του έβδομου παιδιού τους. Από την πληγωμένη Συρία αυτή τη φορά.

Για την ιστορία, η φωτογραφία είναι "φτιαχτή" από τη μετρ του είδους, Άλισον Τζάκσον (Alison Jackson) η οποία στήνει σωσίες διασήμων δημιουργώντας απίστευτα μπλεξίματα!!!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 40χρονη σταρ που έχει επιτεθεί στους τζιχαντιστές ουκ ολίγες φορές δημόσια, λέγεται ότι πριν από επισκέφτηκε ορφανοτροφείο στην Συρία για να επισπεύσει τις διαδικασίες.

«Σε ένα ταξίδι της στην Συρία γνώρισε σε ένα ορφανοτροφείο τρία παιδάκια, όλα αδέρφια. Το ένα από αυτά ήξερε αγγλικά. Η Άντζι έβαλε τα κλάματα όταν έμαθε πως τον μπαμπά τους, τον πήραν οι στρατιώτες και πως το σπίτι τους βομβαρδίστηκε. Στον βομβαρδισμό πέθανε η μαμά τους…», ανέφερε πηγή κοντά στο ζευγάρι, τονίζοντας ότι η Τζολί ήθελε να υιοθετήσει και τα τρία παιδιά, όμως δεν της επιτράπηκε.

Για την ιστορία, το ζευγάρι έχει ήδη τρια βιολογικά παιδιά, την 9χρονη Σιλό, και τα 6χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβέν ενώ έχει υιοθετήσει ακόμη τρία, τον 14χρονο Μάτντοξ από την Καμπότζη, τον 11χρονο Παξ από το Βιετνάμ και την 10χρονη Ζαχάρα από την Αιθιοπία.