Μερκούρη: Αυτός είναι ο hot αντικαταστάτης του Βαξεβάνη! [photo]

08.09.2015
Το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της φαίνεται ότι πέρασε η Δωροθέα Μερκούρη, αφού ο έρωτας της "χτύπησε" και πάλι την πόρτα. Έναν χρόνο και κάτι μετά τον απρόσμενο για πολλούς χωρισμό της από τον Κώστα Βαξεβάνη, το πρώην μοντέλο είναι και πάλι ερωτευμένο.

Τουλάχιστον, αυτή είναι η πρώτη φορά, που μαθαίνουμε κάτι και αφορά την προσωπική της ζωή. Η Μερκούρη, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα με τις δύο κόρες της στην Ιταλία, πέρασε ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην Ελλάδα. Εξάλλου, η ηθοποιός φροντίζει να έρχεται συχνα στη χώρα μας, ενώ την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον γνωστό ηθοποιό, ερχόταν πιο συχνά.

Φέτος, η Μερκούρη μαζί με τις κόρες της και τον φερόμενο ως νυν σύντροφό της, που ακούει στο όνομα Adam, πέρασαν ένα μεγαλο διαστημα των διακοπών τους στην Ελλάδα, ενώ συνέχισαν στην Ιταλία. Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες με τις οποίες "βομβάρδισε" τα social media, τα πέρασαν υπέροχα.

Για τον ανδρα που ποζάρει στο πλευρό της δεν γνωρίζουμε πολλά. Ωστόσο, πρόκειται για έναν γοητευτικό άνδρα, που φαίνεται ότι έχει "κλέψει" την καρδιά της. Μάλιστα, σε μία φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram, η Μερκούρη χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, έκανε λόγο για τον... άνδρα που αγαπά! Και ως φαίνεται, πρόκειται για τον κύριο με το τατουάζ!