Τρόμος για Τσιμτσιλή: Το πρόβλημα που την έστειλε στους γιατρούς!

07.09.2015
Λίγο πριν την πρεμιέρα του Happy day (7/9) η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που πέρασε και τον εφιάλτη που έζησε μετά τις άτυχες εγκυμοσύνες που είχε.

«Τότε πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου. Την πρώτη φορά μου είχε πει ο γιατρός πως είναι κάτι, που δυστυχώς συμβαίνει πολύ συχνά, οπότε και το διαχειρίστηκα. Τη δεύτερη φορά όμως φοβήθηκα, τρόμαξα και μπήκα στη διαδικασία να κάνω εξετάσεις για να δω τι συμβαίνει» εξομολογήθηκε στο περιοδικό People.

Και παραδέχτηκε ότι το μυαλό της πήγε στο κακό.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω πως είναι ένα τυχαίο γεγονός και το μυαλό μου έκανε αρνητικές σκέψεις. Σημασία έχει στο τέλος να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά και να είναι γερό».

Οι φόβοι της δεν επαληθεύτηκαν και η Σταματίνα μέσα σε σύντομο διάστημα απέκτησε με το σύζυγο της, Θέμη Σοφό δύο κορούλες. Και τώρα στέλνει – για ακόμα μία φορά – το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που βρέθηκαν στην ίδια θέση με εκείνη.

«Το πιο σημαντικό μάθημα ζωής που πήρα είναι πως όταν θέλεις κάτι πρέπει να το επιθυμείς με όλη σου την ψυχή και να παλεύεις να το κατακτήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.