Σάλος από τις γυμνές φωτογραφίες του Τζορτζ Μάικλ

07.09.2015
Ερωτοχτυπημένος συνταξιούχος κομμωτής αποκαλύπτει τη σχέση του με τον διάσημο τραγουδιστή δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους... χωρίς πολλά ρούχα!

Το ότι ο Τζορτζ Μάικλ (George Michael) είναι γκέι, άτακτος και εθισμένος σε ουσίες και αλκοόλ το γνωρίζουμε, όπως επίσης και ότι η υγεία του είναι πολύ κλονισμένη τελευταία. Να που τώρα μαθαίνουμε και μερικές λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή που δεν γνωρίζαμε...

H γνωριμία του Κάρλος Αρτούρο Ορτίθ (Carlos Arturo Ortiz) με τον 52χρονο Μάικλ ήταν σύντομη όμως "αξέχαστη" και σήμερα, ο 64χρονος συνταξιούχος κομμωτής μιλά γι' αυτό στην εφημερίδα Sunday Mirror "χαρίζοντας" επίσης και προσωπικές τους φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κάρλος, οι δύο άντρες γνωρίστηκαν μέσω διαδυκτίου μίλησαν για πολύ ώρα και καποια στιγμή ο Τζορτζ τον προσκάλεσε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, το Park Hyatt.

Πέρασαν το περισσότερο βράδυ κουβεντιάζοντας -ο Τζορτζ είχε ξαπλώσει επάνω στο στήθος του και άρχισε να μιλά για τα πάντα.

Η σύνδεση άμμεση όμως από τη στιγμή που ο Μάικλ αποκάλυψε ότι είχε έναν σύντροφο στην Αγγλία όπου ζούσαν μαζί, ο Κάρλος ξεκαθάρισε ότι η σχέση τους δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί -με δεδομένο ότι ο τραγουδιστής τον προσκάλεσε αμέσως στον τόπο του..

Μπορεί η σχέση να μην προχώρησε όμως ο Ορτίθ χαρακτηρίζει τα όσα έζησαν "την ομορφότερη στιγμή της ζωής του" ενώ εξέφρασε την αγωνία του για την τωρινή κατάσταση του σταρ, καθότι οι φήμες τον θέλουν σε πολύ άσχημη κατάσταση ως προς την υγεία του...

Α... και με την ευκαιρία έδωσε και στη δημοσιότητα φωτογραφίες από εκείνο το δικό τους βράδυ... Τι να πεις! Πάντως, ο σάλος δημιουργήθηκε ενώ ο ίδιος ο Τζορτζ Μάικλ δεν έχει σχολιάσει ακόμη το συμβάν.