Ράνια Κωστάκη: Μόνη στις διακοπές, με τον πρώην στα μπουζούκια [photos]

07.09.2015
Το περασμένο Σάββατο ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Ράνια Κωστάκη και τον πρώην αγαπημένο της Κωνσταντίνο Αργυρό, να διασκεδάζουν στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός παίζει μάλιστα μουσική στο συγκεκριμένο μαγαζί, που βρίσκεται στο Ελληνικό.

Το περασμένο Σάββατο ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Ράνια Κωστάκη και τον πρώην αγαπημένο της Κωνσταντίνο Αργυρό, να διασκεδάζουν στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός παίζει μάλιστα μουσική στο συγκεκριμένο μαγαζί, που βρίσκεται στο Ελληνικό. Οι δυο τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες του τραγουδιστή και είχαν έρθει πολύ κοντά. Όπως φαίνεται διατηρούν άριστες σχέσεις και επικοινωνούν τακτικά.

Ωστόσο, η Ράνια Κωστάκη έκανε μόνη της διακοπές, αφού ανέβαζε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, φροντίζοντας να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα κολακευτικά σχόλια και τα likes, κάθε τόσο έπεφταν βροχή, αφού είναι μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, που δεν περνά απαρατήρητη.