Το απίστευτο δώρο της Λάτση, στο γιατρό που έσωσε την κόρη της

03.09.2015
Τη γενναιοδωρία της στο γιατρό που έκανε καλά την κόρη της Εριτέτα, έδειξε η Μαριάννα Λάτση, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Λάτση, φρόντισε να κάνει ένα τρικούβερτο γλέντι, δώρο, προς τιμή του δρ. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, ο οποίος και ανέλαβε την επείγουσα επέμβαση της Εριέττας πριν ένα μήνα περίπου.

Όπως έγινε γνωστό, η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου βρισκόταν σε διακοπές στην Πάρο, όπου και υπέστη ρήξη σκωληκοειδούς απόφυσης, η οποία κατέληξε σε περιτονίτιδα με αποτέλεσμα η νεαρή κληρονόμος να πετάξει εσπευσμένα στην Αθήνα στις 6 Αυγούστου.

Ο δρ. Κωνσταντινίδης ήταν εκείνος που ανέλαβε την επέμβαση της Εριέττας σε γνωστό ιδιωτικό κέντρο.

Η Μαριάννα Λάτση θέλησε να κάνει ένα γλέντι- δώρο προς τιμήν του γιατρού. Το γλέντι στήθηκε ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο στη θαλαμηγό Paris της οικογένειας Λάτση με τοπικές μαντινάδες, λυράρη και δύο λαουτιέρηδες.

Στο γλέντι το παρόν έδωσε και ο γιατρός της Εριέττας που έκανε διακοπές στην Κάρπαθο αλλά και ο Ηλίας Ψινάκης που βρέθηκε στο νησί για προγραμματισμένη συνάντηση με το δήμαρχο του νησιού.