Μάθε τα πάντα για το 35χρονο αμόρε της Μπαλατσινού

26.08.2015
Ποιός είναι ο 35χρονος νέος που έκλεψε την καρδιά της Τζένης Μπαλατσινού μετά από τόσα χρόνια γάμου με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Το περιοδικό Hello έχει σήμερα πλήρες ρεπορτάζ για τον αγαπημένο της Μπαλατσινού και ιδού οι λεπτομέρειες.

O 35χρονος Ανδρέας Παππάς προέρχεται από μια αστική οικογένεια χαμηλών τόνων, η οποία δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Καβάλα.

Η ζωή του μοιραζόταν μεταξύ Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Ισραήλ, αλλά εδώ κι ένα χρόνο έχει αποκτήσει το δικό του σπίτι στην Αθήνα.

Ο Ανδρέας ερωτεύτηκε την γοητευτική Τζένη από τα πρώτα λεπτά, ενώ κι εκείνη δεν έμεινε αδιάφορη στο διακριτικό και ευγενικό φλερτ του. Από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις τους ήταν φανερή η χημεία ανάμεσά τους.

Τα δύο πιτσουνάκια είναι μαζί εννιά μήνες τώρα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Παππάς υπήρξε άριστος παίκτης τένις όπως και η Τζένη.

Ο Ανδρέας φοίτησε στο κολέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε για 4 χρόνια στη Βοστόνη, όπου σπούδασε Οικονομικά και Μάρκετινγκ.

Επιστρέφοντας από το εξωτερικό, ο επιχειρηματίας εργάστηκε σε εταιρία με έδρα την Καβάλα ενώ κατόπιν δημιούργησε την δική του κατασκευαστική εταιρία.