Ε, ναι λοιπόν... Στο Instagram και η Αμάλ Κλούνεϊ!

26.08.2015
Μπορεί να απεχθάνεται τα social media η σύζυγος του Τζορτζ, αλλά τελικά... όχι και τόσο πολύ!

Αυτό είναι αλήθεια ότι δεν το περιμέναμε! Κι όμως το είδαμε. Η Αμάλ Κλούνεϊ (Amal Clooney) στο Instagram. Για την ιστορία πάντως, η αλήθεια είναι ότι η κυρία Αλαμουντίν έχει αρχίσει να χαλαρώνει αρκετά. Τέτοια τσαλιμάκια στον σύζυγο σαν αυτά που είδαμε πρόσφατα μπροστά στον φακό είναι πρωτόγνωρα... Για να δούμε τι άλλο θα δούμε λοιπόν...

Η πόζα έρχεται από το πάρτι που έδωσαν πρόσφατα η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και ο σύζυγός της Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber) μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) με σκοπό να προωθήσουν την τεκίλα που "υπογράφουν" από κοινού. (Από την εκδήλωση αυτή και η χαριτωμένη φωτογραφία του ζεύγους Κλούνεϊ στην προηγούμενη σελίδα, αλλά και επόμενη η πιο ομαδική)

Ε, κολλητή η Σίντι -και "εθισμένη" στα social media, να τα λέμε κι αυτά- δεν της χάλασε χατίρι η Αμάλ. Είχε έρθει και στο τσακίρ κέφι, όπως φαίνεται ξεκάθαρα... Να και η πόζα να και το ποστάρισμα. Μαζί με τα κορίτσια η μακιγιέζ και καλή τους φίλη Σαρλότ Τίλμπουρι (Charlotte Tilbury) -η οποία ποζάρει και με τον Τζορτζ.

Μήπως σιγά σιγά έρχεται η ώρα και για δικό της λογαριασμό; Της κυρίας Κλούνεϊ εννοούμε φυσικά...

Two brunettes and a redhead walk into a bar...thanks @ctilburymakeup for the beauty last night! #houseoffriends

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cindy Crawford (@cindycrawford) στις

Great man, great tequila George Clooney!! @casamigos #casamigos #ibiza #georgeclooney

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Charlotte Tilbury (@ctilburymakeup) στις