Αποκάλυψη: Η 16χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ δηλώνει bisexual [photos]

25.08.2015
Η αδυναμία του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, η κόρη τους, δεν είναι στρέιτ και το λεγόμενο outing έγινε με έναν έξυπνο και δημιουργικό τρόπο στα social media!

Το ρεζουμέ από αυτή την υπόθεση είναι ότι ο χολιγουντιανός σταρ Τζόνι Ντεπ περιτριγυρίζεται αποκλειστικά και μόνο από bisexual θηλυκά! Ξεκινάμε από την πρώην σύζυγο Βανέσα Παραντί, συνεχίζουμε με τη νυν σύζυγο Άμπερ Χερντ και τελειώνουμε με την κόρη του, Λίλι Ρόουζ Ντεπ!

Με μία φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram η φωτογράφος Τίλετ Ράιτ βοήθησε στην αποκάλυψη. Η Λίλι-Ρόουζ συμμετείχε στην καμπάνια @selfevidentproject. Η 29χρονη φωτογράφος - που μοιάζει με αγόρι - έψαξε 10.000 άτομα που δηλώνουν 100% οτιδήποτε άλλο εκτός από straight: «Lesbian, Bisexual, Bi-Curious ή Straight; Αυτό που θέλουμε είναι να σπάσουμε τα ''σύνορα'' μεταξύ του τι δηλώνει και τι είναι ένας άνθρωπος», εξομολογείται ο φωτογράφος και φίλος της Λίλι-Ρόουζ.

Και συνεχίζει: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και την υποδέχομαι με μεγάλη χαρά στην οικογένεια αυτή. Αποφάσισε από μόνη της να συμμετέχει σε αυτή την ομάδα με το ευρύ φάσμα σεξουαλικότητας και χαίρομαι για αυτό».

Η Λίλι - Ρόουζ Ντεπ, που είναι επισήμως η νέα μούσα της Chanel, πρωταγωνιστεί σε μια προκλητική φωτογράφηση για το περιοδικό Love στο πλευρό της Στέλα Μάξουελ [αγαπημένης της Μάιλι Σάιρους]. Ενώ στο Istagram το κορίτσι ποστάρει διαρκώς τρυφερές φωτογραφίες με κορίτσια της ηλικίας της...