Κούρκουλου: Νέες λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας της!

12.08.2015
Λαχτάρησε η οικογένεια της Μαριάννας Λάτση, πριν λίγες μέρες, με την περιπέτεια υγείας της Εριέττας, όπου χρειάστηκε να τη μεταφέρουν εσπευσμένα με ελικόπτερο από την Πάρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών.

Η νεαρή Εριέττα, όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενη ανάρτηση, την παραμονη΄των γενεθλίων της άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους, αφού όπως αποδείχθηκε, υπέστη ρήξη της σκωληκοειδούς απόφυσης με αποτέλεσμα να πάθει περιτονίτιδα!

Ήταν στις 6 Αυγούστου, ανήμερα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, όταν η κόρη του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου διπλώθηκε στα δυο από τους αφόρητους πόνους στην κοιλιά, που έμοιαζαν με μαχαιριές. Η Εριέττα μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας της Πάτμου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη της σκωληκοειδούς απόφυσης και έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η Μαριάννα Λάτση ειδοποίησε ελικόπτερο για να παραλάβει την 22χρονη από το Κέντρο Υγείας και να τη μεταφέρει στην Αθήνα. Ακόμη - πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα - ζήτησε να «σηκωθεί» και δεύτερο ελικόπτερο με προορισμό την Κάρπαθο προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει στην Αθήνα τον διακεκριμένο γιατρό και διευθυντή Γενικής Ρομποτικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών δρα Κωνσταντίνο Μ. Κωνσταντινίδη.


Η Εριέττα νοσηλεύτηκε μόνο για ένα 24ωρο, καθώς ανήμερα των γενεθλίων της, το μεσημέρι της 7ης Αυγούστου, οι γιατροί της επέτρεψαν να αποχωρήσει.