Μάλφα: Μας συστήνει την κούκλα κόρη της-Το θεατρικό ντεμπούτο της

08.07.2015
Έτοιμη να κάνει το θεατρικό της ντεμπούτο είναι η μία εκ των δίδυμων κορών της Μπέσυς Μάλφα και το Γεράσιμου Σκιαδαρέση.

Η Νίκη, όπως και η αδελφή της, αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών τους και μαζί με τη διάσημη μαμά της, φωτογραφίζεται στο περιοδικό «You» και μιλάνε για τα σχέδια τους. Η Μάλφα μάλιστα μιλά με καμάρι για τις κόρες της (με τον Σκιαδαρέση έχουν κι έναν μικρότερο γιο) και το μικρόβιο του ηθοποιού, που έχουν μέσα τους.



«Είναι φτιαγμένες για αυτό, όσο εγωιστικό και αν ακούγεται. Οι κόρες μου θέλουν να ακολουθήσουν τον χώρο της τέχνης, υποκριτική, τραγούδι, χορό…Από μικρές τους άρεσε. Βοήθησε βέβαια το γεγονός ότι μεγάλωσαν σε ένα σπίτι ηθοποιών που αγαπούσαν αυτό που έκαναν με όποιες δυσκολίες. Όταν γεννήθηκαν, επειδή ήταν δίδυμες, δυσκολευόμουν ακόμα και για το γάλα τους», δηλώνει η ηθοποιός

Όσο για τον αν η Νίκη είναι έτοιμη να «φάει» κλειστές πόρτες ή το όνομα των γονιών της θα τις ανοίξει διάπλατα, η Μάλφα δηλώνει:

«Έχει μπει πολύς κόσμος στη δουλειά,πολλά παιδιά ηθοποιών και δεν νομίζω πως ισχύει πλέον κάτι τέτοιο. Αυτό επικρατούσε χρόνια πριν όπου οι γονείς των παιδιών ήταν σταρ. Ήταν πολύ βαρύ το όνομα, τώρα δεν πιστεύω ότι υπάρχουν σταρ».