Ο τρελός έρωτας της Μαράια για αυστραλό μεγιστάνα -με αποδείξεις!

22.06.2015
Το νέο -ζάπλουτο- αμόρε της διάσημης τραγουδίστριας έχει και την ευχή της πρώην!

Αυτό θα πει "πολιτισμός". Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) ποζάρει αγκαλιά με τον νέο της αγαπημένο, αλλά και την πρώην σύζυγό του. Ποιος είναι, όμως ο τυχερός, και ποια η σχέση του με τη Μιράντα Κερ (Miranda Kerr);

Ο πολυεκατομμυριούχος Τζέιμος Πάρκερ (James Parker) φέρεται να είναι ο νέος αγαπημένος της 45χρονης ντίβας και ο φωτογραφικός φακός που τους "καταδιώκει", όπως είναι φυσικό, τους τσάκωσε σε τρυφερές στιγμές κατά τη διάρκεια μίνι εξόρμησής τους στο Κάπρι και την Κυανή Ακτή.

Το παράξενο, όμως έρχεται από το Ιnstagram της πρώην συζύγου του Τζόντι Μέαρς (Jodhi Meares) η οποία ποζάρει πανευτυχής με το νέο ζευγαράκι. Τι δεν καταλαβαίνεις; (η φωτογραφία είναι αυτή επάνω).

Όλα αυτά καλά, αλλά η Μιράντα Κερ, πού κολλάει σε όλα αυτά;

Ο 47χρονος Αυστραλός επιχειρηματίας υπήρξε μεγιστάνας στον τομέα της ψυχαγωγίας, πούλησε όμως την εταιρεία μέσων ενημέρωσης που και τώρα είναι κάτοχος μιας αλυσίδας ξενοδοχείων και καζίνο σε όλη την Αυστραλία και άλλες χώρες γεγονός που τον καθιστά τέταρτο πλουσιότερο άνθρωπο στην Αυστραλία και το όνομά του έχει συνδεθεί με διάφορες καλλονές.

Η Μιράντα Κερ ήταν εκείνη που είχε εντοπιστεί επανειλημμένα κοντά του μετά τον χωρισμό της από τον Ορλάντο Μπλουμ, παρόλο που οι δυο τους δήλωναν επίσημα ότι ήταν απλα καλοί φίλοι.