Τραγουδιστής ξεσπά: πειράζει που δεν κουνάω τον κ*λ* μου στα κλαμπ;

18.06.2015
'Εξαλλος έγινε γνωστός τραγουδιστής με ερωτήσεις δημοσιογράφων που αφορούσαν στη σχέση του με την εκκλησία και την προσωπική του ζωή.

Πρόκειται για τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος συμμετείχε σε πρότζεκτ γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού και αμέσως μετά έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Φυσικά, εκεί βρέθηκε και η κάμερα του Happy Day η οποία κατέγραψε την οργή του τραγουδιστή.

Μιλώντας για το πρόσφατο ταξίδι του στο Άγιον Όρος, ο Οικονομόπουλος ξέσπασε γενικά με την πίστη και την σημερινή αντιμετώπιση που αυτή έχει:

«Πήγα στον Άγιον Όρος και θα ξαναπάω. Θα το πρότεινα σε όλους. Ειδικά λόγω της κρίσης υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χάσει την πίστη τους και λένε πως δεν υπάρχει Θεός. Πρέπει να έχουμε πίστη. Είναι πλέον ταμπού να λέω ότι πάω εκκλησία. Δεν κάνω κακό, δεν πάω στα κλαμπ να κουνάω τον Κ*%&ο μου, στην εκκλησία πάω»!

Μιλώντας και για την προσωπική του ζωή και στην πρόσφατη σχέση την οποία χρεώνουν στον Οικονομόπουλο με γνωστό μοντέλο, ο ίδιος απάντησε οργισμένα:

«Από που και ως που είμαι ερωτευμένος; Αυτό το διάστημα είμαι μόνος. Αν γράφτηκε κάτι κακό για εμένα, γράφτηκε πάντα χωρίς υπογραφή. Έχω κάνει σχέση με θαυμάστρια και θα ξαναέκανα. Αλλά τώρα είμαι μόνος».