Γαϊτάνος από... λάθος εποχή: «Πέτρο, ξέρεις ότι διαλύθηκαν οι Beatles;» [vds]

18.06.2015
Είναι από τις περιπτώσεις που το ύφος των παρουσιαστών έχει μεγαλύτερο νόημα από τα λόγια του συνεντευξιαζόμενου. Από τις περιπτώσεις που παρακολουθείς επί ώρα τον κεντρικό καλεσμένο και προσπαθείς με όλη την καλή διάθεση να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής...

Συνέβη λοιπόν στα «Καρντάσιανς», όταν οι Αρναούτογλου, Μπεκατώρου και Σταρόβας είχαν καλεσμένο τον Πέτρο Γαϊτάνο που πήγε αποφασισμένος να μιλήσει μόνο για τον Θεό!

Τι για την τηλεόραση του είπαν, τι για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα, τι για τη σόου μπιζ, τι για την κοινωνικότητά του, ό,τι κι αν άκουγε ο Γαϊτάνος είχε στο μυαλό του τον Θεό και όλα τα υπόλοιπα του ακούγονταν περιττά...

Κάθε απάντηση είχε βεβαίως αναφορά στον Μεγαλοδύναμο κι όπως ήταν φυσικά τα πρόσωπα των παρουσιαστών αποτύπωναν ανάγλυφα την απορία που δημιουργούσε στους ίδιους, αλλά και στους τηλεθεατές...

Για τον Γαϊτάνο μικρή σημασία έχουν τα πάντα. Στην ουσία πρεσβεύσει το περιβόητο «όλα είναι μάταια στη ζωή» και για τίποτα βεβαίως δεν είχε γνώση.

Δεν παρακολουθεί τηλεόραση γιατί έχει «σκουπίδια» όπως είπε, δεν ξέρει βεβαίως την κόντρα Ουγγαρέζου - Σεφερλή, του άρεσε (λέει...), αλλά ξεπέρασε στα γρήγορα τη μίμηση που έκανε ο Κώστας Δόξας, λέγοντας «ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό» (δηλαδή τον Θεό) και αρνήθηκε να δει βίντεο των Ράδιο Αρβύλα που τον αφορούσε.

Αναφορικά με τη γιόγκα ο Γαϊτάνος συμφωνεί με την άποψη ότι είναι του ... διαβόλου, τονίζοντας πως όσοι άνθρωποι ξέρει είναι μπερδεμένοι και ψάχνονται, ενώ στην ερώτηση αν κάνει τρέλες στη ζωή του, απάντησε ότι μόνο πλάκες κάνει και ότι οι φίλοι του μπορούν να το επιβεβαιώσουν!

Αφού στο τέλος αναφέρθηκε στα τραγούδια που γράφει για τον Αγιο Παήσιο κι αφού ο Αρναούτογλου δεν είχε ερωτήσεις να του υποβάλει, ανέλαβε ο Σταρόβας να... σφυρίξει τη λήξη με την πιο μυθική ατάκα της συνέντευξης «Πέτρο, ξέρεις ότι οι Beatles έχουν διαλυθεί;», σαν να του λέει πως ζει σε μια άλλη εποχή και κάπου εκεί βεβαίως η συνέντευξη πήρε... δοξασμένο τέλος.