Γκρίφιθ & Μπαντέρας: Η πρώτη συνάντηση μετά τον χωρισμό έχει παρασκήνιο (φωτό)

10.06.2015
Η αποφοίτηση της κόρης τους στάθηκε η αφορμή ώστε η δυο πρώην σύζυγοι να βρεθούν ξανά μαζί σχεδόν έναν χρόνο μετά το διαζύγιό τους. Ιδού τί συνέβη, λοιπόν.

Η Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) τον περασμένο Ιούνιο ύστερα από 18 χρόνια γάμου και έντονη φημολογία περί κέρατου -από την πλευρά εκείνου- τον τελευταίο καιρό. Οι διάσημοι πρώην σύζυγοι έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση για χάρη της μοναχοκόρης τους, Στέλα (Stella) η οποία τελείωσε το σχολείο.

Mama, Stella and Papi 🌹 Our angel is amazing. Beginning the next chapter of her life! Freedom!!

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Σκέτη γλύκα η οικογενειακή φωτογραφία της αποφοίτησης με τη 18χρονη Στέλα να αγκαλιάζει σφιχτά και τους δυο γονείς της, ενώ η περήφανη μαμά "λιώνει" ακόμη και στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε.

Για την ιστορία, όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από το Instagram της 57χρονης ηθοποιός.

Stella and Mama at Graduation luncheon🎈#proudmama 💞

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Και εδώ έχουμε τα... ζουμερά! Προφανώς η Μέλανι δεν έχει "ξεφορτωθεί" ακόμη το γιγαντιαίο τατουάζ με το "Αντόνιο" μέσα σε μια καρδιά που είχε "χτυπήσει" για τον καλό της και προκειμένου να μη φανεί, το σκέπασε -και όχι όλο- με ένα μεγάλο Χανσαπλάστ! Είναι δυνατόν; Μα τι νομίζει; Ότι είμαστε όλοι τυφλοί; Ή μήπως θέλει να προκαλέσει με το επί τούτου; Ποιος ξέρει! Πάντως το όλο πράγμα "βγάζει μάτι"!

Father and daughter celebrating at Bacclaureate luncheon! So sweet!!❌⭕️❌⭕️

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Μπορεί το καλυμμένο τατουάζ να βγάζει μάτι, όμως η Μέλανι είναι... υπεράνω! Και για του λόγου το αληθές ποστάρει και μια φωτογραφία μπαμπά και κόρης τελειώνοντάς τη με ένα "Τόσο γλυκό!!!" Εύγε!!!!

Και βέβαια οι γιορτές για τη αποφοίτηση της Στέλας δεν σταματούν εκεί και όχι μόνο με αυτούς τους πρωταγωνιστές καθότι στη χαρά έφτασαν και τα άλλα παιδιά της Μέλανι, όπως και η διάσημη μητέρα της.

"Εγώ και τα απίθανα παιδιά μου! Στέλα, Αλεξάντερ και Ντακότα. Η χαρά μου, η καρδιά μου, η ζωή μου είναι δικά τους", γράφει στη λεζάντα η συγκινημένη μανούλα και από τα τρία παιδιά, αυτόν που ίσως δεν γνωρίζουμε είναι ο μοναχογιός της, καρπός του έρωτά της με τον Στίβεν Μπάουερ, τον οποίο είχε παντρευτεί ανάμεσα στους δυο (!) γάμους της με τον Ντόν Τζόνσον, πατέρα της Ντακότα, ως γνωστόν.

Antonio, Alexander, Stella, Clay, Tippi, Tracy and Jesse 🌹 At Stella's Graduation

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Παρόντες στη γιορτή και η διάσημη μαμά της Μέλανι Γκρίφιθ, Τίπι Χέντρεν. Η θρυλική πρωταγωνίστρια του Χίτσκοκ -τη θυμάσαι στα "Πουλιά";- είναι σήμερα 85 ετών και παραμένει εντυπωσιακή.

Και μια φωτογραφία-μπόνους, από το παρελθόν με τη μαμά Μέλανι και τις θυγατέρες, Στέλα και Ντακότα να ποζάρουν με μάτια καρφωμένα στον φακό.

Ζ. Κ.