Χρουσαλά: Δες για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο της

10.06.2015
Δύο μήνες μετά τη γέννηση του και ο γιος της Μαριέτας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα έκανε το... ντεμπούτο του στα lifestyle περιοδικά.

Το πρώην μοντέλο μετά του συζύγου και των δύο τέκνων βρέθηκε για ακόμα μία φορά στην παραλία της Βουλιαγμένης, προκειμένου να απολαύσουν τις βουτιές τους. Και θα συζητούσαμε again για το απίστευτο κορμί της δύο μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιου της, αλλά ετούτη τη φορά την παράσταση "κλέβει" ο μικρούλης, που σύντομα θα πάρει το όνομα Σπύρος.


Ο φακός του περιοδικού ΥΟU απαθανάτισε για πρώτη φορά το μικρούλη στην αγκαλιά της μαμάς του, η οποία -όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες - ήταν ιδιαίτερα περιποιητική κια τρυφερή μαζί του. Και τον αποχωρίστηκε από την αγκαλιά της όταν έπαιζε με τη μεγαλύτερη κόρη της, Μάργκω ή έκανε τις βουτιές της μετά του συζύγου της, Λέοντα.

Μάλιστα, δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε το κορμί της, που δε σταματά να μας εντυπωσιάζει πώς επέστρεψε τόσο σύντομα στην καλίγραμμη σιλουέτα της πριν την εγκυμοσύνη. Πλάκα η κοιλιά της Μαριέττας, πλάκα πάθαμε κι εμείς (again) όταν την είδαμε.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Χρουσαλά ξέκλεψε λίγες ώρες από τις ετοιμασίες για τη βάφτιση του μικρού προκειμένου να χαλαρώσει με την οικογένεια της. Όσο για τη βάφτιση, θα γίνει στις 11 Ιουλίου, σε παρεκκλήσι γνωστού ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Μυκόνου, ενώ τη διοργάνωση έχει αναλάβει εξολοκλήρου η μητέρα της, Αγλαϊα Χρουσαλά.