Η εντυπωσιακή μεζονέτα του Ανδρέα Φουστάνου στην Κηφισιά [photos]

04.06.2015
Στην εντυπωσιακή του μεζονέτα στο κέντρο της Κηφισιάς ξενάγησε τις κάμερες ο διάσημος πλαστικός χειρούργος Ανδρέας Φουστάνος, ενώ παράλληλα μίλησε για τη ζωή του.

Στην εντυπωσιακή του μεζονέτα στο κέντρο της Κηφισιάς ξενάγησε τις κάμερες του περιοδικού ΟΚ! ο διάσημος πλαστικός χειρούργος Ανδρέας Φουστάνος, ενώ παράλληλα μίλησε για τη ζωή του.

«Μετακόμισα εδώ πριν από επτά χρόνια, μετά το διαζύγιό μου με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Μένω μόνος μου, αλλά κάθε Σαββατοκύριακό έρχεται η κόρη μας Ανδριάνα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «Και η Νατάσσα έχει έρθει αρκετές φορές, κρατάμε επαφές, έχουμε και ένα παιδί μαζί»

Στην ίδια γειτονιά μάλιστα μένει και η μεγαλύτερη κόρη του Ιζαμπέλα, από τον πρώτο γάμο του με τη δικηγόρο Βίκυ Γιαννάκου. «Συναντιόμαστε πολύ συχνά. Μπορεί να έχω κάνει ήδη δύο γάμους, αλλά είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο ενός τρίτου», δήλωσε χαρακτηριστικά και ακομπλεξάριστα ο Ανδρέας Φουστάνος.

Στο σπίτι του διάσημου πλαστικού είναι εξαιρετικά φωτεινό και κυριαρχούν οι γήινες κυρίως αποχρώσεις και το ξύλο. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι πως το έχει διακοσμήσει ο ίδιος με το προσωπικό του γούστο.