Άφαντος από το «Mega με Μία» ο Ουγγαρέζος μετά τον καβγά με Σεφερλή [vds]

03.06.2015
Μετά το άνευ προηγουμένου ξεκατίνιασμα του Μάρκου Σεφερλή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σήμερα ο συμπαρουσιαστής είναι εκτός Μega Με Μία και στη θέση του είδαμε τον Χρήστο Νέζο! Η έναρξη της εκπομπής είχε πολλή χαρά, που όμως μας φάνηκε κάπως... υπερβολική.

Ο Ουγγαρέζος φαίνεται ότι ήρθε σε τραγικά δύσκολη θέση στην εκπομπή από τον Μάρκο Σεφερλή και μετά το συμβάν off air συνέχισε ο καβγάς.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο άνδρες το πρωί της Τρίτης (2/6) τσακώθηκαν στον "αέρα", με αφορμή τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου ότι καλύτερος παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Σεφερλής ρώτησε ευθέως τον Ουγγαρέζο για τη μεταγγραφή του στον ΑΝΤ1, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Ο Ουγγαρέζος ανταπάντησε κάνοντας σχόλιο για τον γάμο του Σεφερλή και τα μίντια.

Το σχόλιο του Ουγγαρέζου στο Τwitter "Always take care of business" Elvis Aaron Presley #tcb σίγουρα αφορά στην απουσία του από το Mega Με Μία:

Τι θέλει να πει ο «ποιητής»:

Το Always take care of business το γνωρίζουν οι λάτρεις του Έλβις Πρίσλεϊ γιατί ήταν το αγαπημένο μότο του Βασιλιά, ο οποίος χρησιμοποιούσε συχνά τα αρχικά TCB. Ήταν μάλιστα και το όνομα της μπάντας του από τον Αύγουστο του 1969 μέχρι το θάνατό του το 1977. Το TCB είχε σοβαρή σημασία για τον Έλβις. Σήμαινε ότι δεν έχανε χρόνο με τα πράγματα που ήθελε να κάνει. Όταν αποφάσιζε κάτι έπρεπε να γίνει εκείνη τη στιγμή ... και σωστά. Taking Care of Business σημαίνει να γίνει η δουλειά γρήγορα και σωστά και αυτό το περίμενε όχι μονό από τον εαυτό του, αλλά και από τους άλλους!