Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Όχι, ποτέ δεν ήταν ξενέρωτη [photos]

02.06.2015
Τη γνωρίσαμε ως Λίλη, μια ξενέρωτη γιατρό, που γοητεύτηκε από τον macho υδραυλικό Σάκη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Love Sorry, και έκτοτε ήταν πολύ δύσκολο να την ξεχάσουμε.

Τη γνωρίσαμε ως Λίλη, μια ξενέρωτη γιατρό, που γοητεύτηκε από τον macho υδραυλικό Σάκη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Love Sorry, και έκτοτε ήταν πολύ δύσκολο να την ξεχάσουμε. Ακολούθησε και μία ολόγυμνη φωτογράφησή της στο Playboy, που προοιώνιζε πως αυτή τη γυναίκα είναι πολύ δύσκολο να την ξεχάσει κάποιος. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ που μολονότι έχει πατήσει για τα καλά τα σαράντα, είναι μία από τις γυναίκες που καταφέρνουν να διατηρήσουν το κορμί τους αψεγάδιαστο!

Γι΄αυτό και δε διστάζει να φωτογραφηθεί (πρόσφατα έδωσε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Votre Beaute μάλιστα) με μαγιό και να ανεβάσει φωτογραφίες που απεικονίζεται ακόμη και χωρίς ρετούς! «Κάνω πιλάτες, όχι για να είμαι κορμάρα στην παραλία, αλλά για να χαρώ εκείνη τη στιγμή. Να το ζήσω» είπε για το πώς διατηρεί το κορμί της.

Φέτος κάνει αισθητή την παρουσία της στην «Εθνική Ελλάδος», τη σειρά που έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.