Άναψαν τα αίματα: Καβγάς Σεφερλή - Ουγγαρέζου on air [vds]

02.06.2015
Μεγάλη άνεση διακρίνουμε τελευταία στην ελληνική τηλεόραση, αφού εκτός από τα προσωπικά ζητήματα των παρουσιαστών και κοσμικών σελέμπριτις, τώρα θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε on air αι τις μεταγραφές τους για την επόμενη χρονιά!

Η ράδιο-αρβύλα είδηση πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παίρνει μεταγραφή για τον ANT1 δημιούργησε ένταση στο πλατό του «Mega με Μία», όπου άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και στον συμπαρουσιαστή του. Σημείο μηδέν, η «παγωμένη» Χριστίνα Πολίτη ανάμεσά τους!

Μετά το τέλος του Ouga Challenge με καλεσμένη την Κατερίνα Καινούργιου, ο Μάρκος Σεφερλής είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, «δεν είναι η μόνη η Κατερίνα Καινούργιου που έχει εξελιχθεί στη showbiz... Έχουμε και άλλον άνθρωπο ανάμεσά μας που έχει εξελιχθεί... Μιλάω για την είδηση που έχει "σκάσει" τα τελευταία μερόνυχτα, την μεταγραφή του Δημήτρη στον ΑΝΤ1 για την οποία δεν έχουμε μιλήσει... Εγώ χάρηκα ιδιαίτερα πραγματικά, για τη μεταγραφή στον ΑΝΤ1».

«Τι εννοείς; Είμαι στο Mega κανονικά και έχω συμβόλαιο ενεργό... Με φέρνεις σε δύσκολη θέση...»

(...) «Να συζητάω στον αέρα της εκπομπής από την οποία πληρώνομαι, για το τι θα κάνω τον επόμενο μήνα αν κάνω;»

(...) «Στον αέρα της εκπομπής ακούμε διάφορα... Εδώ ακούσαμε ότι ο καλύτερος παρουσιαστής είναι ο Λιάγκας του άλλου πρωινού, όχι ότι μας πείραξε...», ανέφερε ο Μάρκος, για να του απαντήσει ο Ουγγαρέζος «Αυτό το είπε η Κατερίνα, όχι εγώ».

(...) «Δεν το λέω για κακό», είπε ο Σεφερλής με τον συμπαρουσιατή του να λέει: «Εγώ το εκλαμβάνω ως κακό... Με φέρνεις σε δύσκολη θέση, δεν τίθεται τέτοιο θέμα... Είμαι στο Mega».

Ο Δημήτρης φανερά εκνευρισμένος τόνισε: «πως λέμε τα πάντα»: «Δε λέμε τα πάντα ... Τι εννοείς ρε Μάρκο; Παίζεται η είδηση ότι είσαι χωρισμένος με την Έλενα να κάτσουμε να συζητήσουμε αυτό το πράγμα;»!