Γεωργία Σάλπα: Νυφούλα με δισεκατομμυριούχο [photos]

02.06.2015
Είναι μια από τις πιο glamorous σελέμπριτις του εξωτερικού και μάλιστα ελληνικής καταγωγής - η Γεωργία Σάλπα παντρεύτηκε με στράπλες νυφικό και δάκρυσε στο πλευρού του πολυεκατομμυριούχου Τζόε Πένα!

Είναι μια από τις πιο glamorous σελέμπριτις του εξωτερικού και μάλιστα ελληνικής καταγωγής - η Γεωργία Σάλπα - μοντέλο και τηλεπερσόνα - παντρεύτηκε με στράπλες νυφικό και δάκρυσε στο πλευρό του πολυεκατομμυριούχου Τζόε Πένα!

Ο γάμος έγινε στην Ιταλία και οι όρκοι αιώνιας πίστης μάλλον συγκίνησαν τη μελαχρινή καλλονή που κατά τη διάρκεια του μυστηρίου έχυσε δάκρυ κορόμηλο. Αν και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε ποστάρει μια φωτογραφία της με πέπλο και μίνι κόλαση, τελικά στην τελετή έβαλε κάτι πιο ... μακρύ.

Τι δήλωσε η ευτυχισμένη και ... πλουσιότερη από ποτέ νύφη:

«Ήταν πραγματικά το πιο μαγικό, ρομαντικό και τέλειο Σαββατοκύριακο! Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ευχηθεί κάτι περισσότερο από αυτό που ζήσαμε! Ήταν σαν παραμύθι, και κατά κάποιον τρόπο, ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια και τους φίλους μας, που το έκαναν τόσο ιδιαίτερο για εμάς»