Καγιά: να γιατί επέλεξε το όνομα «Μπιάνκα» για την κόρη της

29.05.2015
Τέσσερις μέρες μετά τον ερχομό στον κόσμο του πρώτου της παιδιού, η Βίκυ Καγιά βγήκε από το μαιευτήριο παρέα με τη μικρή Μπιάνκα Κρασάς και τον σύζυγό της Ηλία.

Στο εξιτήριο από το μαιευτήριο, η Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς είχαν κολλημένο το χαμόγελο στα χείλη τους ενώ η Βίκυ πρώτη τόνισε:

«Είμαι πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ χαρούμενη! Νομίζω ότι από μένα έχει πάρει μόνο τα φρύια. Είναι ένα πολύ όμορφο και γλυκό πλάσμα, αν και είμαι σίγουρη πως όλες οι μαμάδες λένε τα ίδια πράγματα για όλα τα μωράκια. Μάλιστα έχω αρχίσει και την θηλάζω και είναι πολύ συγκινητική και όμορφη εμπειρία. Ανυπομονώ να πάμε στο σπίτι μας, να δει το δωμάτιο της να την βάλουμε στο κρεβάτι της», δήλωσε στην κάμερα και συνέχισε λέγοντας:


Στην ερώτηση της Κατερίνας Σουλιώτη που αφορούσε την πανάκριβη σαμπάνια που άνοιξε το ζευγάρι με τη γέννηση της μικρής, η Καγιά απέφυγε να απαντήσει και τον λόγο πήρε ο Ηλίας Κρασσάς όπου τόνισε:

«Θέλαμε να υποδεχτούμε την κόρη μας. Εγώ το έκανα»

Το πρώην μοντέλο τόνισε από την πλευρά του το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μέσα σε λίγες ημέρες:

«Ο,τι και να σου λένε, αν δεν το δεις και δεν είναι το δικό σου το παιδί, το συναίσθημα αυτό ξεπερνά και τα όρια και την λογική. Είναι κάτι πολύ βαθύ που σε ταπεινώνει, σε προσγειώνει και σε κάνει να φαίνεσαι διαφορετικά από το πρώτο λεπτό. Όταν την βάλανε πάνω μου αυτό που είπα στον Ηλία ήταν "εγώ το έκανα αυτό;


Όσο για το όνομα Μπιάνκα που έδωσαν στην μικρούλα; Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως προέκυψε έτσι απλά:

«Το αποφασίσαμε μαζί, μεταξύ μας. Ψάχναμε κάτι ξένο και πιο διεθνές. Έψαχνα εγώ, δεν του α΄ρεσε τίποτα και είναι όντως Χιονάτη και πολύ λευκή. Είναι λευκή και ξανθούλα».

Βέβαια, το γιατί η Καγιά αποκαλεί από τώρα την μικρή Bianca Krassas στα κοινωνικά δίκτυα, με την κατάληξη "S" λες και το παιδί έχει ήδη μεταναστεύσει και ζει στο εξωτερικό, απορία θα μας μείνει.

Και για το τέλος, πάμε και στα κιλά του πρώην μοντέλου. Όσο για τα κιλά που πήρε η Καγιά στην εγκυμοσύνη, τόνισε πως κιλά παραπανία δεν έχει πλέον απλά θέλει να χάσει την κοιλίτσα. Κλάψε λοιπόν κι εσύ κι εγώ που γεννήσαμε κι ακόμα την εχθρευόμαστε τη ζυγαριά, η Βίκυ ζυγίστηκε μέχρι και μέσα στο μαιευτήριο.