Φωτογραφικό ντοκουμέντο: Η Κοντσίτα γυμνή στην ντουσιέρα!

28.05.2015
Φορώντας μόνο έναν κορσέ, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια, η αμφιλεγόμενη αυστριακή τραγουδίστρια ποζάρει λίγο πριν κάνει το ντους της!

Η Κοντσίτα Βουρστ (Conchita Wurst) προκαλεί με το καλημέρα, όπως λέει και ο λαός μας. Άντρας, ντυμένος πάντα ως γυναίκα και μάλιστα απαστράπτουσα, με μέση δαχτυλίδι, φωνή αηδονιού και... μούσια!

Κερδίζοντας -μετά φανών και λαμπάδων- τον περσινό διαγωνισμό της Eurovision για λογαριασμό της πατρίδας του, Αυστρίας, η 26χρονη τραγουδίστρια που γεννήθηκε Τόμας Νιούριθ (Thomas Neuwirth) εκτοξεύθηκε στη στρατόσφαιρα της φήμης καλλιεργώντας με όποιον τρόπο μπορεί το "παράξενο"γύρω από τον εαυτό της.

Η Κοντσίτα δεν δηλώνει γυναίκα. Είναι άντρας με τα όλα του -αν καταλαβαίνετε τι εννούμε- που απλά του αρέσει να ντύνεται γυναικεία. Και έχει παντρευτεί και άντρα μάλιστα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Και εκεί που όλος ο κόσμος απορεί με την απίστευτη μέση δαχτυλίδι "που δεν μπορεί ένας άντρας να έχει αν δεν έχει αφαιρέσει κανένα κοκαλάκι", ιδού το ποστάρισμα που κλείνει ή ανοίγει στόματα. Όπως το δει κανείς.

Ιδού λοιπόν τα... φανερώματα. Όλο ύφος η πόζα της Κοντσίτα μέσα στην ντουσιέρα της αποκαλύπτει δύο πράγματα. Πρώτον ότι δεν έχει "βάλει" στήθος και δεύτερον ότι δεν κάνει βήμα χωρίς τον κορσέ της. Τι τραβάει και αυτή για τη δόξα!!!!

Τέτοια σφίξιμο στη μέση ούτε η "Σκάρλετ Ο' Χάρα" Βίβιαν Λι στο "Όσα παίρνει ο άνεμος"!!! Ο θώρακας βγήκε από τη θέση του!!!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχει ακόμη μια φωτογραφία που σήμερα "σαρώνει" το ίντερνετ και εστιάζει στο... μόριο του Τόμας/Κοντσίτα. Ιδού:

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που, όπως αναφέρεται σε όλα τα δημοσιεύματα σήμερα, απαθανάτισε με τον φακό του ο Κύπριος φωτογράφος Νέαρχος Παναγιώτου κατά τη διάρκεια πρόβας της Eurovision. Έτσι όπως πέφτει το φως επάνω στη διαφανή φούστα της Κοντσίτα κάτι προβάλει ανάμεσα στα πόδια της.

Τσουπ! Τι είναι τούτο! Όλοι μιλούν για το μόριο του Τόμας το οποίο, όπως έχει επανειλημένα ξεκαθαρίσει δεν έχει ξεφορτωθεί. Λες; Χμ!!! Συζητιέται!

Όσο τον σύζυγο; Ερωτευμένος και περήφανος. Γύρνα σελίδα να τον θυμηθείς.

Ζακ Πατριάκ (Jacques Patriaque) ο σύζυγος της Κοντσίτα ο οποίος δραστηριοποιείται στη σόουμπιζ μέσωσ τον εκκρηκτικών και προκλητικών Boylesque Shows που επιμελείται.