Τζόναθαν Ρις Μάγιερς: Η πρώτη selfie μετά το αλκοολικό σκάνδαλο

27.05.2015
Αναρρώνει ο διάσημος ηθοποιός στο πλευρό της αρραβωνιαστικιάς του και έχει βαλθεί να το δείχνει δημοσίως.

Μεγάλο "στραπάτσο" πρέπει να έπαθε ο Τζόναθαν Ρις Μάγιερς (Jonathan Rhys Mayers) με τον σάλο που προκάλεσε η δημοσίευση φωτογραφιών του σε άθλια κατάσταση, στουπί στο μεθύσι, βρώμικου και χαμένου. Και τώρα, κάνει το παν για να διορθώσει το "κακό".

Δεν είναι άγνωστο ότι ο 37χρονος ηθοποιός παλεύει με τα δαιμόνιά του -όπου "δαιμόνια" βλ. αλκοόλ και άλλες ουσίες- εδώ και πολλά χρόνια αλλά φαίνεται ότι πριν από λίγο καιρό τον πήρε ξανά η κάτω βόλτα.

Ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε να περιφέρεται σε άθλια κατάσταση μεθυσμένος στους δρόμους του Λονδίνου και αυτές οι εικόνες έκαναν τον γύρο του διαδυκτίου διογκώνοντας το πρόβλημα που ήδη υπήρχε.

Πέρασαν λίγες μέρες, ο Τζόναθαν βρήκε τα... ίσια του και μέσω της αρρααβωνιστικιάς του, Λάνα Μάρα (Lana Mara) ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο, μαζί με την υπόσχεση ότι αναρρώνει και ζει όσο πιο υγιεινά γίνεται.

Και σήμερα, πόζαρε και για την πρώτη selfie του.

Μαζί με την καλή του ποζάρει στο δικό της Facebook ο Ρις Μάγιερς και οι δυο τους υπογράφουν μαζί τη λεζάντα: "Με τις ευχές για μια καλή μέρα και ένα καλό υπόλοιπο εβδομάδας. Με αγάπη J & L"

Και εμείς στέλνουμε τις δικές μας για καλή ανάρρωση.