Τζόναθαν Ρις Μάγιερς: Δημόσια συγνώμη κι ένα δάκρυ για το... κατάντημα

26.05.2015
Ο σάλος που προκλήθηκε από την τραγική εικόνα του μεθυσμένου πάλαι ποτέ γόη του κινηματογράφου ακόμη να κοπάσει και ο ίδιος παίρνει ανοιχτά θέση επί του θέματος.

Πριν από 10 μέρες περίπου, το ίντερνετ "έσπασε" από τις φωτογραφίες που απαθανάτισαν τον Τζόναθαν Ρις Μάγιερς (Jonathan Rhys Mayers) τύφλα στο μεθύσι, στους δρόμους του Λονδίνου. Σήμερα ο ίδιος απαντά μέσα από τον λογαρισμό Facebook της αρραβωνιαστικιάς του, Μάρα Λέιν (Mara Lane).

Για φωτογραφία, το ζεύγος επέλεξε μια selfie της Μάρα, όπου εκείνη κοιτάζει κατάματα τον φακό και διακρίνεται ένα δάκρυ από το μάτι της.

Το κείμενο, μεστό, απολογητικό και συγκινητικό προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

"Η Μάρα και εγώ είμαστε ευγνώμωνες για την υποστήριξη και την ευγένειά σας αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ζητώ συγνώμη για αυτή τη μικρή υποτροπή και ελπίζω να μην σκεφτείτε άσχημα για μένα. Σταμάτησα το ποτό αυτόματα μετά και δεν είχε καμία επίπτωση στο "Damascus Cover" καθώς δεν ήταν προγραμματισμένο να παραβρεθώ στις Κάννες έτσι κι αλλιώς φέτος, ενώ ζητώ συγνώμη από όλους τους θαυμαστές και τους συναδέλφους μου. [σ.σ. η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί προβλήθηκε στο πρόσφατο κινηματογραφικό Φεστιβάλ]. Αναρρώνω και ευχαριστώ όλους για τις καλές ευχές σας και λυπάμαι πολύ για την ατημέλητη εμφάνισή μου καθώς επέστρεφα σπίτι από το σπίτι κάποιου φίλου και δεν είχα αλλάξει. Νιώθω ότι έκανα λάθος και νιώθω πολύ ντροπιασμένος, αλλά αυτή ήταν απλά ένα στραβοπάτημα στην ανάρρωσή μου. Κατά τα άλλα ζω μια υγιή ζωή.

Αγάπη και ευλογίες"

Ο Ρις Μάγιερς και η Μάρα Λέιν είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια ενώ έχουν αρραβωνιαστεί και η νεαρή ηθοποίος φαίνεται ότι του συμπαραστέκεται όσο μπορεί.

Για την ιστόρια, να πούμε ότι ο 37χρονος ηθοποιός παλεύει χρόνια με τους δαίμονές του καθώς μπαινοβγαίνει συχνά σε κέντρα αποτοξίνωσης. Χωρίς μακροχρόνιο αποτέλεσμα όπως φαίνεται... Περαστικά!