Ο γιος του ΓΑΠ έφυγε από την Ελλάδα & άφησε πίσω τη σύντροφο του

20.05.2015
Το περασμένο καλοκαίρι ο αρραβώνας του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και ο επικείμενος γάμος του με την Πωλίνα Πατραμάνη είχε απασχολήσει τον Τύπο.

Ειδικά, όταν τα γαμήλια σχέδια του ζευγαριού άλλαξαν και τελικά ανέβαλαν το γάμο, τα δημοσιεύματα την περίοδο εκείνη, έδωσαν και πήραν. Έκτοτε, δεν ακούσαμε ξανά το παραμικρό για εκείνους. Ούτε αν παντρεύτηκαν τελικά κρυφά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου, και αυτό ήταν ένα από τα σενάρια που έπαιξαν.

Ωστόσο, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» με δημοσίευμα της αποκαλύπτει ότι ο γιος του Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο, έχει φύγει από την Ελλάδα και ζει στη Νορβηγία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αντρίκος επέλεξε την συγκεκριμένη χώρα, ίσως επειδή εκεί κατοικούν και κάποιοι στενοί συγγενείς της συντρόφου του, που τον βοήθησαν να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή.

Η αγαπημένη του δεν τον ακολούθησε, ωστόσο το προηγούμενο διάστημα ταξίδευε στο Όσλο, όποτε το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις της με την ομάδα, που τελείωσαν στις αρχές Απριλίου.Άγνωστο, όμως, παραμένει και με τι ασχολείται στη Νορβηγία ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος ξεκίνησε να σπουδάζει οικονομικά στην Αμερική, πριν επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στον βελονισμό.

Οι φίλοι του εικάζουν ότι τελικά ο βελονισμός τον κέρδισε ολοκληρωτικά, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της ζωής του. Κάτι που επιβεβαιώνει ο πατριός της αγαπημένης του, κ. Δημήτρης Χαλκιαδάκης: «Ο Ανδρέας ξέρω ότι ασχολείται με τον βελονισμό. Έχει βγάλει και μια σχετική σχολή», ανέφερε χαρακτηριστικά, στην εφημερίδα.