Βανδή - Μελίνα: Τα «έσπασε» η εμφάνιση τους στο Voice (φωτό)

18.05.2015
Άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν στο πρώτο Live του Voice η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου. Αν και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η δεύτερη μάς τρέλανε εντελώς και τελείως!!!

H Μελίνα, που λες, μόνο Ασλανίδου δε θύμιζε στον τελικό. Σίγουρα θύμιζε… Βανδή, ειδικά με το μαλλί – Ραπουνζέλ που το είχε φέρει όλοι σε μία πλευρά, ενώ το τελείωμα ήταν κατακόκκινο. Η, δε, τουαλέτα της δια χειρός Vrettos Vrettakos ήτο υπερπαραγωγή, υπέρλαμπρη, ενώ αναδείκνυε τη σιλουέτα της, που ναι είναι καλλίγραμμη.

Αλλά θα είμαστε ειλικρινείς: είπε η Μελίνα να λάμψει και το παράκανε! Εμφάνιση – Δυναστεία ήταν αυτή, ενώ ακόμα δε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί γιόμισε τα δάχτυλα της με τόσα πολλά και τόσα μεγάλα δαχτυλίδια!

Η Βανδή από την άλλη ήταν κομψότατη και σέξι. Το βράδυ της Κυριακής φόρεσε ένα λευκό φόρεμα Miro, ενώ εντυπωσιακά ήταν και τα Christian Louboutin παπούτσια της. Το, δε, μίνι φόρεμα αναδείκνυε τα πόδια της, που για ακόμα μία φορά τους έγινε…μνεία στο σόου.

Εντυπωσιακό ήταν και το χτένισμα της, που είχε και αυτό κάτι από περασμένες δεκαετίες με τόσο κρεπάρισμα! Το πάνω μέρος είχε έναν τεράστιο όγκο, ενώ στο τελείωμα του έπεφταν στους ώμους χαλαρές μπούκλες.