Βικτόρια Μπέκαμ: Έχει ανοίγματα που σκοτώνουν! [photos]

18.05.2015
Τρομάζουμε και μόνο στην ιδέα για το τι άλλο θα σκεφτεί η Βικτόρια Μπέκαμ προκειμένου να διαφημίσει τα ρούχα που η ίδια σχεδιάζει!

Τρομάζουμε και μόνο στην ιδέα για το τι άλλο θα σκεφτεί η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) προκειμένου να διαφημίσει τα ρούχα που η ίδια σχεδιάζει! Γιατί το λέμε αυτό; Μα γιατί πρόσφατα ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία χαζεύει το κινητό της έχοντας το ένα της πόδι σε κατακόρυφη θέση, ψηλά σηκωμένο, προκειμένου να δείξει πόσο άνετη είναι η ολόσωμη φόρμα που φοράει. «Είναι απίθανο το τι μπορεί να κάνει κανείς φορώντας μια φόρμα», έγραψε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας το θανατηφόρο... άνοιγμά της!
Την προσοχή μας έκλεψε όμως άλλη μία φωτογραφία που ποζάρει έχοντας βάλει ηλεκτρική..σκούπα πριν την επίδειξη τη νέας της κολεξιόν στην Εβδομάδα Μόδας στη Σιγκαπούρη. «Ετοιμασίες της τελευταίας στιγμής. Ποιος είπε ότι είμαι υπερβολικά σικ για να σπρώξω», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Με αφορμή τις δύο αυτές φωτογραφίες αποφασίσαμε να κάνουμε μία φωτοαναδρομή στις καλύτερες στιγμές της 41χρονης σήμερα Βικτόρια Μπέκαμ!