Η Βικτόρια βάζει ηλεκτρική με τακούνια -εννοείται! (φωτό)

18.05.2015
Ποιος θα το περίμενε! Χαρωπή νοικοκυρά η Posh; Κι όμως... Με αποδείξεις!

Τραγουδίστρια, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, πολύτεκνη μανούλα, σύζυγος, νοικοκυρά και δούλα και κυρά!!! Αυτή είναι η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham).

Οι αποδείξεις για του λόγου το αληθές έρχονται μέσα από το δικό της Instagram.

Στην εβδομάδα Μόδας της Σιγκαπούρης πήρε μέρος η Βιτκόρια και πριν ξεκινήσει το σόου της πόσταρε αυτή τη συλλεκτική (!) φωτογραφία με την εξής λεζάντα: "Ετοιμασίες της τελευταίας στιγμής. Ποιος είπε ότι είμαι υπερβολικά σικ για να σπρώξω;;;;" κάνοντας πλάκα με το παρατσούκι της -"who said I was too Posh to push????" ήταν η ακριβής φράση της.

Ακόμη, όμως και σε αυτή τη στιγμή που κανει ηλεκτρική σκούπα τα τακουνάκια δεν τα αποχωρίζεται η κυρία Μπέκαμ. Αμ πως;;;

Ιδού και μια εικόνα της σχεδιάστριας από το τέλος της πασαρέλας με τις δημιουργίες.

Πάντως, ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram της 40χρονης σταρ μας έκανε εντύπωση ακόμη μια φωτογραφία όπου φαίνεται να χαζεύει στο κινητό της με το πόδι... κατακόρυφο!

Έτσι βολεύεται το κορίτσι. Τι δεν καταλαβαίνεις; "Είναι απίθανο το τι μπορεί να κάνει κανείς φορώντας μια φόρμα" γράφει στη λεζάντα η κυρία Μπέκαμ και άντε να δοκιμάσεις κι εσύ!

Κατά τα άλλα, την Παρασκευή παντρεύτηκε η Τζέρι Χάλιγουελ (Geri Haliwell) πρώην "συνάδελφος" της Βικτόρια στις Spice Girls αλλά εκείνη έλαμψε δια της απουσίας της.

Οι εξηγήσεις -αλλά και οι ευχές- πάλι μέσω Instagram.

"H όμορφη φίλη μου Τζέρι Χάλιγουελ. Σου στέλνω αγάπη και χαρά. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σου αυτή την ιδιαίτερη μέρα x Σ' αγαπώ x", γράφει στη λεζάντα αυτής της φωτογραφίας από τα παλιά η Βικτόρια και εξηγεί ότι από Σινγκαπούρη ήταν κόμματάκι μακριά να φτάσει στο Λονδίνο. Ό,τι πεις, Βικτόρια, ό,τι πεις...