Βγήκε από τα ρούχα του ο Λιάγκας με την Καινούριου [vds]

15.05.2015
Εξαλλος έγινε πάλι ο Γιώργος Λιάγκας, αυτή τη φορά με την απάντηση που έδωσε η Κατερίνα Καινούριου, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα όσα είπε για τη Μαίρη Συνατσάκη. Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε χαρακτηριστικά και ζωντανά στην εκπομπή «Όλα Παίζουν» που παρουσιάζει: «Θα σας πω κάτι. Για να λήξει. Επειδή απλά είπα μια προσωπική μου γνώμη. Μια εκπομπή κάνουμε που τελειώνει εδώ και μετά πάμε στα σπίτια μας, ειλικρινά δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν. Αν στενοχώρησα, πραγματικά λυπάμαι γιατί στενοχωριέμαι και εγώ. Αν έχω ήθος και το πόσο κυρία είμαι, νομίζω ότι το ξέρω πολύ καλά εγώ. Και το αποδεικνύω. Οπότε ας τελειώσει εδώ».

Ο Γιώργος Λιάγκας παρενέβη και σε έντονους τόνους σημείωσε πως δεν δέχεται ως απάντηση της Καινούριου το ότι «δεν ήθελε να θίξει κανέναν» και ότι έκανε φάουλ.

Η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε στον αέρα του «Πρωινό» την δήλωση… περί αγάπης της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας: Είδα ένα ντοκιμαντέρ και εκείνον που έφερε τη γιόγκα στην Αμερική. Άμα είναι να το πάμε έτσι, να το πάμε έτσι».