Κλούνεϊ: Η Αμάλ είναι η έξυπνη στην οικογένεια -Eγώ... άσε καλύτερα!

15.05.2015
Ο Τζορτζ δεν ντρέπεται να παραδεχτεί ότι μπροστά στη γυναίκα του δεν πιάνει... μία!

Ερωτευμένος όσο δεν πάει ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) δεν σταματά να καμαρώνει για τη σύζυγο Αμάλ (Amal) όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ακόμη και αν αυτά που λέει δεν τιμούν εκείνον ιδιαίτερα!

Σύμφωνα με την DailyMail σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 53χρονος σταρ αποκάλυψες πως ο μοναδικός τρόπος να "κερδίσει" διαφωνία με τη γυναίκα του είνα αν παίζουν μπρα ντε φερ:

"Μόνο αν βάζαμε τους αγκώνες μας κάτω θα είχα μια πιθανότητα να την κερδίσω. Γιατί αν πρόκειται για αγώνα νοημοσύνης... τότε είμαι χαμένος από χέρι".

Ε, εδώ που τα λέμε δεν είναι και πολλοί αυτοί που ανοιχτά όχι μόνο θα παραδεχόταν δημόσια ότι το ταίρι τους είναι πιο έξυπνο, αλλά θα το καμάρωναν κιόλας!!! Εύγε στον ακομπλεξάριστο Τζορτζ.

Και δεν σταματά εκεί...

"Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι η σύζυγός μου είναι πιο έξυπνη από εμένα και είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό. Κοίτα... Είναι καλό να έχεις γύρω σου κάποιον πιο έξυπνο από εσένα, και για εμένα ο πήχης είναι σχετικά χαμηλός έτσι κι αλλιώς. Η Αμάλ όμως, είναι εκεί ψηλά... Είναι φανταστική".

Ό,τι πεις Τζορτζ. Ό,τι πεις...