Η Στικούδη φωτογραφίζεται, εξοργίζεται και μοιράζει εμφράγματα [photos]

15.05.2015
Εντυπωσιακή και πολύ… καυτή είναι η Κατερίνα Στικούδη στη φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού ΕΓΩ.Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως κατορθώνει και διατηρείται σε τόσο άψογη σωματική κατάσταση.

«Θυσιάζω πολλά. Μου αρέσει το καλό φαγητό, τρελαίνομαι για όλες τις παραδοσιακές συνταγές, ενώ έχω και μια αδυναμία στις αλμυρές γεύσεις. Φροντίζω όμως να διατηρώ μια ισορροπία τρώγοντας τα πάντα αλλά προσέχοντας την ποσότητα. Και σίγουρα αποφεύγω το βραδινό φαγητό, παρόλο που είναι το αγαπημένο όλων γιατί το έχουμε συνδέσει με την απόλαυση και την χαλάρωση που ακολουθεί μια κουραστική μέρα δουλειάς. Αποφεύγω επίσης τα ψωμιά και τα τυριά", ανέφερε, ενώ τόνισε πως ποτέ δεν υποβάλλεται σε εξαντλητικές δίαιτες.

Όταν ωστόσο τη ρώτησαν για τις «Αρπαχτές» εξοργίστηκε: «Θέλω να βγάλεις από την ερώτησή σου τη λέξη “αρπαχτές”, γιατί αυτή η λέξη με εξοργίζει. Δεν αρπάζεις τίποτα από κανέναν. Πας κάπου, δουλεύεις δυο ώρες, ιδρώνεις, χορεύεις, τραγουδάς, δίνεις την ψυχή σου. Θα χρησιμοποιούσαμε ποτέ τον όρο “αρπαχτή” για να χαρακτηρίσουμε αντίστοιχα shows που κάνουν καλλιτέχνες στην Ευρώπη; Όχι βέβαια! Απλά εκεί κάνουν μόνο συναυλίες ή lives γιατί δεν υπάρχουν μπουζούκια. Εγώ, ας πούμε, δεν συμμετέχω πάντα σε κάποιο σχήμα. Είτε γιατί δε θέλω είτε γιατί το είδος της μουσικής που τραγουδάω δεν ταιριάζει εύκολα σε κάποιο σχήμα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αρπάζω; Είναι λάθος η λέξη γιατί υπονοεί ότι κλέβεις κάτι από κάποιον που είναι τελείως λάθος ως αντίληψη. Δουλεύεις, τραγουδάς, καταρχήν αυτή είναι η δουλειά μου. Τώρα αν είναι στην Αθήνα, καλώς, αν όχι, πάλι καλώς. Η έννοια της λέξης “αρπαχτή” δεν υπάρχει ούτε στη ζωή μου ούτε στο λεξιλόγιό μου».