Για πού το έβαλε η Κιμ; Ταξίδι μυστήριο & ηχηρή απουσία

14.05.2015
Ακόμη και στο αεροδρόμιο η Κιμ Καρντάσιαν σκάει μύτη σαν να περπατάει στο κόκκινο χαλί. Η γνωστή περσόνα της σόουμπιζ εθεάθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με ένα μάξι λευκό κολλητό φόρεμα, έντονο βάψιμο και ψεύτικες βλεφαρίδες ενώ το σύνολο ολοκλήρωνε ένα μικρό κολιέ, καλοκαιρινό πέδιλο σε γιήνες αποχρώσεις και φυσικά ένα τζιν μπουφανάκι για το κρύο. Για που το έβαλε;

Πιθανολογείται πως η Κιμ πέταξε για Γαλλία για να παραβρεθεί μαζί με το σύζυγό της στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών αλλά και να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Σύμφωνα με το US Weekly ο 37χρονος ράπερ έχει κλείσει τραπέζι στο διάσημο πολυτελές ρομαντικό εστιατόριο που βρίσκεται πάνω στον Πύργο του Άιφελ το "58 Tour Eiffel" για να γιοτάσουν την επέτειό τους στις 24 Μαΐου.

Αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος για εορτασμό. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη λόγο ν΄ανοίξει σαμπάνιες. Ποιός είναι αυτός; Μάθε το στην επόμενη σελίδα.

Τη Δευτέρα η Κιμ συνεχάρη μέσω Instagram τον καλό της στην απονομή του διδακτορικού διπλώματος που του απονεμήθηκε από τo πανεπιστήμιο του Σικάγο. Ο Κάνιε έκανε περήφανη τόσο τη σύζυγό όσο και τη μητέρα του Δρ Ντόντα Γουέστ, που είναι πρόεδρος του τμήματος Αγγλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο.

Και μπορεί η Κιμ να δήλωσε δημόσια την πεηφάνεια της για το σύζυγο, ωστόσο, δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην τελετή απονομής του διδακτορικού τίτλου γιατί...

Οι υποχρεώσεις για το λανσάρισμα της νέας σειράς ρούζων που υπογράφει, την ανάγκασαν να είναι μακριά του.