Επέστρεψε στο «σπίτι» του πρώην της η Κοκκίνου: τι αποκάλυψε η ίδια

14.05.2015
Στο «σπίτι» του πρώην της Παναγιώτη Βασιλειάδη επέστρεψε η Έλλη Κοκκίνου και την παραδοχή του γεγονότος έκανε η ίδια η τραγουδίστρια.

Ως γνωστός Κοκκίνου και Βασιλειάδης έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο και το διαζύγιο ήρθε πολύ γρήγορα μετά την απόκτηση του μικρού. Ο χωρισμός κάθε άλλο παρά βελούδινος υπήρξε με διαμάχη που κράτησε χρόνια.

Αυτά τα άσχημα φαίνεται να ανήκουν βέβαια στο παρελθόν, αφού η Έλλη επέστρεψε με δόξα και τιμή στο «σπίτι» του επιχειρηματία, κι όταν λέμε σπίτι εννοούμε την επαγγελματική στέγη του επιχειρηματία, το παλαιό Romeo Και πλέον καλοκαιρινό Cabaret@Romeo.

Η Έλλη ετοιμάζεται να ξεκινήσει εμφανίσεις στο μαγαζί που ανήκει και στον πρώην σύζυγό της μαζί με τους Oneirama και στη συνέντευξη τύπου υπήρξε λαλίστατη.

Όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε αν συνεργάζεται και πάλι με τον πρώην σύζυγό της, η ίδια το παραδέχτηκε χαμογελώντας:

«Έτσι όπως το λέτε, ναι, συνεργαζόμαστε και πάλι με τον πρώην σύζυγό μου. Ουσιαστικά συνυπάχουμε στην ίδια επαγγελματική στέγη, είναι μια συνεργασία επιχειρήσεων», τόνισε η Έλλη.

Από Παρασκευή 8 Μαΐου η Έλλη Κοκκίνου & οι ONIRAMA και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, στο πιο ανατρεπτικό Show του καλοκαιριού στο ολοκαίνουργιο CABARET @ ROMEO!