Κέιτ Μπλάνσετ: Ναι, είχα πολλές λεσβιακές σχέσεις στη ζωή μου

13.05.2015
Σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις προχώρησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η πολυβραβευμένη ηθοποιός και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η Κέιτ Μπλάνσετ (Cate Blanchett) δεν μασάει τα λόγια της και το έχει αποδείξει επανειλλημένως. Σήμερα "χτυπά" με πικάντικες αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Η 45χρονη σταρ είναι παντρεμένη με τον Άντριου Άπτον (Andrew Upton) [στη φωτογραφία κάτω] από το 1997 και έχουν μαζί τρεις γιους, ενώ πρόσφατα υιοθέτησαν και ένα κοριτσάκι.

Με αφορμή την τελευταία της ταινία με τίτλο "Carol", όπου ερμηνεύει μια παντρεμένη γυναίκα που αναπτύσσει εξωσυζυγική σχέση με μια πωλήτρια που ερμηνεύει η Ρούνεϊ Μάρα (Rooney Mara), η Μπλάνσετ μίλησε στο Variety και τον δημοσιογράφο Ραμίν Σέτουντεχ (Ramin Setoodeh).

Η κουβέντα, φυσικά, έφτασε και στο... δια ταύτα με τον δημοσιογράφο να τη ρωτά αν αυτή είναι η πρώτη της φορά ως λεσβία. "Στο έργο ή στην πραγματική ζωή;", ρωτά η Μπλάνσετ και -προφανώς- μένει κόκκαλο ο Ραμίν, ο οποίος φυσικά δεν το άφησε να πέσει κάτω και την πίεσε να επιβεβαιώσει ότι είχε σχέσεις με γυναίκες στο παρελθόν. "Ναι. Πολλές φορές", απάντησε εκείνη, χωρίς όμως να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Αρκεί...