Η Αβα Γαλανοπούλου με δάκρυα στα μάτια ξεσπά: "Ζω μία κόλαση" [vds]

28.04.2015
Μας συγκλόνισε η Αβα Γαλανοπούλου με την συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά καλεσμένη στο πρωινό του Ant1 (28/4). Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την ιστορία με τον πρώην σύντροφό της, την εις βάρος της οικονομική απάτη, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που περνάει το τελευταίο χρόνο εξαιτίας του.

Σωστό ράκος και με δάκρυα στα μάτια ανέφερε στην εκπομπή χαρακτηριστικά πως ζει μία κόλαση: «Ζω μια κόλαση τα δύο τελευταία χρόνια. Σας ακύρωνα συνέχεια τις εμφανίσεις μου στην εκπομπή σας, γιατί δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό που βιώνω τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά οι εξελίξεις με πιέζουν να μιλήσω»,

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο πρώην σύντροφός της - λογιστής στο επάγγελμα - τη μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση! «Του έδωσα τα λεφτά μου κι όταν του ζήτησα αποδείξεις, ξεκίνησε να μου λέει παραμύθια. Θα μου επιτρέψετε τη φράση την πολύ λαϊκή, να «κόβει λάσπη». Μπήκα στα νοσοκομεία πολλές φορές. Κατόπιν γράφτηκε κάτι για νευρική ανορεξία. Μα αυτό προήλθε από όλο αυτό που ζούσα», είπε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας πως τα λεφτά που έχασε ήταν οι κόποι μιας ζωής.

«Ήταν ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκα. Εκεί ήταν η προδοσία για μένα. Τον ερωτεύτηκα βέβαια. Αποφάσισα να ζήσω. Είναι μεγάλη αμαρτία αυτό που θα πω, αλλά δεν ήθελα να ζω. Μου έδωσε πολλή αγάπη η οικογένεια. Η αγάπη με ξαναέβγαλε στη ζωή» είπε συγκινημένη.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο άνθρωπος με τον οποίο ήταν μαζί ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά! Ο ίδιος τη διαβεβαίωνε ότι θα χώριζε, αλλά αυτό ποτέ δεν έγινε….